Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Dancsó Péter meleg?
Figyelt kérdés
Nekem annak tűnik, van a viselkedésében egy lányos felhang és olyan meleg feeling veszi körül. Én örülnék neki, mert imádom, de jó esély van rá, mert nekem jelez nála a gay radarom és másoktól is hallottam már hogy minimum biszex és szokott pasikkal flörtölni^^2019. dec. 29. 14:56
1/17 anonim válasza:
Dancsó Péter VELEM is kikezdett. Elutasítottam. Szájon akart szexuálni. Mondtam, hogy én nem vagyok olyan srác, mert nekem előtte fizetni kell. Nem akart.
2/17 anonim válasza:
Ugyan 1-es, szerintem akad neki ingyenes is férfi :D
Egyébként érdekes kérdés, valóban nagyon népszerű a melegek körében. Persze ez önmagában nem jelent semmit, de én is látok rajta egyfajta biszexes beütést, de ezt sem lehet készpénznek venni. Bárhogy is legyen, a humorából nem vesz el semmit.
3/17 anonim válasza:
Tuti meleg, tipikus passzív zselézett fiúcska.
Eddig nem tudtam ki ő, csak a képét néztem meg és egyből lejön.
Ettől fuggetlen,mint ember nem ítélem el.
4/17 A kérdező kommentje:
Én is passzív szerepben tudom elképzelni*_*
Am a youtube csatornája a Videómánia, tök jó vicces videói vannak, nézzél szét.
2019. dec. 29. 15:25
5/17 anonim válasza:
Nem tudom. :/ De nem bánnám. :D :D
7/17 anonim válasza:
Ránézésre nekem is van ilyen érzésem, de nem tudok semmit.
8/17 anonim válasza:
Nem meleg, es ha jobban megnezitek semmi meleges nincs benne, csak kicsit piperkoc
9/17 anonim válasza:
Nem meleg, csak egyszeruen rajott arra hogyha jol nez ki es piperkoc akkor konnyebben eltudja magat adni . Es sikerult is neki mivel nem kis koveto szammal rendelkezik es stb...
10/17 anonim válasza:
Dancsó Péter szerintem is eléggé Kancsó Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!