Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Peter Pellegrini (szlovák miniszterelnök) tényleg meleg?
Figyelt kérdés
Olvastam itt gyik-en egy kommentben, ami 100%-ot kapott plusz találtam a neten egy cikket ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy ettől még lehet, hogy nem igaz, de egy sármos, jóképű, magas beosztású férfiról van szó, aki 44 évesen még szingli. Szóval szerintem elképzelhető. Ti hallottatok ilyen pletykát? Vélemények?2019. szept. 20. 19:54
1/3 anonim válasza:
Írták róla, hogy meleg, de azt is, hogy volt barátnője. Lehet, hogy bi.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként az a tipikus “hot daddy” külsőre.
2019. szept. 21. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!