Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj az anál? (meleg)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj az anál? (meleg)

Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő, de a páromnak vastag a szerszáma és sokat kell várnia, míg be tud hatolni, úgy hogy ne fájjon. A vadabb szexet szereti, és ez elveszi a kedvét. Szeretjük egymást, épp ezért nem mondja, de látom rajta, hogy nem olyan, mint amilyennek szeretné. És ez bánt engem is, hogy nem adhatom meg neki amit akar.

2019. dec. 28. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha túl hosszú, arra valóban nincs gyógyír. Vagy behatárolja magát az aktív, vagy valamiféle távtartó a farkára hogy ne tudja akármeddig betolni, de a "tövig bent vagyok" érzése azért meglegyen :)

Ha aktuális még a dolog... :D

2023. dec. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!