Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj az anál? (meleg)
Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő, de a páromnak vastag a szerszáma és sokat kell várnia, míg be tud hatolni, úgy hogy ne fájjon. A vadabb szexet szereti, és ez elveszi a kedvét. Szeretjük egymást, épp ezért nem mondja, de látom rajta, hogy nem olyan, mint amilyennek szeretné. És ez bánt engem is, hogy nem adhatom meg neki amit akar.2019. dec. 28. 19:42
3/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi is a konrèt kèrdèsed?
Igen, tud fàjni az anàl. (Nő vagyok, nekem is, szòval tuti neked is)
Azt akarod tudni h hogyan lehet elèrni h ne fàjjon? Vagy mit?
4/11 A kérdező kommentje:
Igazából a leírt körülmények fényében javaslatot várnék a probléma megoldására, hátha valaki találkozott hasonló dologgal kapcsolatban.
2019. dec. 28. 20:34
5/11 anonim válasza:
Legyèl szìves ezt megbeszèlni a pàroddal!
6/11 anonim válasza:
Ajánlom neked a plugokat, ha egy olyannal a popoban vársz rá lazább lesz, van több méret..
7/11 Dorottya062 válasza:
Nekem is fájt az anál páromnak is vastag a szerszáma és anál tágítót használtam először kellemetlen de kb 5perc és észre se veszed hogy ott van. Utána viszont kellemes lesz az együtt lét
8/11 anonim válasza:
Akiket én dugok meg azoknak nem fáj.Jó elökészités.
Nyalás ujjazás.És vizesbázisú sikosító.
9/11 anonim válasza:
A folyamatos dugástól ki fogsz tágulni, minél többször tágítja neked, annál hamarabb. Ajánlom én is a plugokat szex előtt, hogy mire a dugásra kerül a sor, tág legyél.
Én kb fél év alatt szoktam hozzá egy bizonyos mérethez (vastagabb dildót vettem a kelleténél) és mára már egyáltalán nem fáj ha használom.
Egyébként szabad tudni hogy milyen vastag a párodé?
10/11 A kérdező kommentje:
5-6 körüli, de nem is a vastagsággal van a gond, mert ahhoz ki tudok tágulni, hanem a hosszal, mert amikor tövig tolja, akkor a farka vége nyom meg valamit, ami kellemetlenül fáj. Ha nagyon akarom, el tudom viselni egy ideig, de nem élvezetes már úgy... Szerintem ezt nem tudom pluggal orvosolni :(
2020. jan. 7. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!