Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj az anál? (meleg)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj az anál? (meleg)

Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő, de a páromnak vastag a szerszáma és sokat kell várnia, míg be tud hatolni, úgy hogy ne fájjon. A vadabb szexet szereti, és ez elveszi a kedvét. Szeretjük egymást, épp ezért nem mondja, de látom rajta, hogy nem olyan, mint amilyennek szeretné. És ez bánt engem is, hogy nem adhatom meg neki amit akar.

2019. dec. 28. 19:42
1 2
 1/11 jdfGabrella ***** válasza:
94%
Igen
2019. dec. 28. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
2019. dec. 28. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen mi is a konrèt kèrdèsed?

Igen, tud fàjni az anàl. (Nő vagyok, nekem is, szòval tuti neked is)

Azt akarod tudni h hogyan lehet elèrni h ne fàjjon? Vagy mit?

2019. dec. 28. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazából a leírt körülmények fényében javaslatot várnék a probléma megoldására, hátha valaki találkozott hasonló dologgal kapcsolatban.
2019. dec. 28. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Legyèl szìves ezt megbeszèlni a pàroddal!
2019. dec. 28. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom neked a plugokat, ha egy olyannal a popoban vársz rá lazább lesz, van több méret..
2019. dec. 28. 23:17
 7/11 Dorottya062 ***** válasza:
100%
Nekem is fájt az anál páromnak is vastag a szerszáma és anál tágítót használtam először kellemetlen de kb 5perc és észre se veszed hogy ott van. Utána viszont kellemes lesz az együtt lét
2019. dec. 29. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Akiket én dugok meg azoknak nem fáj.Jó elökészités.

Nyalás ujjazás.És vizesbázisú sikosító.

2019. dec. 29. 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A folyamatos dugástól ki fogsz tágulni, minél többször tágítja neked, annál hamarabb. Ajánlom én is a plugokat szex előtt, hogy mire a dugásra kerül a sor, tág legyél.

Én kb fél év alatt szoktam hozzá egy bizonyos mérethez (vastagabb dildót vettem a kelleténél) és mára már egyáltalán nem fáj ha használom.

Egyébként szabad tudni hogy milyen vastag a párodé?

2020. jan. 5. 21:08
 10/11 A kérdező kommentje:
5-6 körüli, de nem is a vastagsággal van a gond, mert ahhoz ki tudok tágulni, hanem a hosszal, mert amikor tövig tolja, akkor a farka vége nyom meg valamit, ami kellemetlenül fáj. Ha nagyon akarom, el tudom viselni egy ideig, de nem élvezetes már úgy... Szerintem ezt nem tudom pluggal orvosolni :(
2020. jan. 7. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!