Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú , aki tetszett nekem. Azt mondta a legjobb barátja, hogy senkinek sincs nála esélye, és utána meg mondani akart valamit, de inkább nem mondta. Van egy lány exe.

Mindig ingeket hord, és 5 napból 3-4ben ugyanabban a nadrágban van, pedig gazdagok. Az egyik tiktok videójában 3 barátjával van, és egy másik haverjuk odakommentelte alá, hogy 3 meleg, és azt írta rá te vagy a 4.

És egy barátnőnk aki együtt volt egy barátjával azt mondta, hogy egymásnak szoktak mutogatni a himvesszojuket

2019. dec. 26. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

“Mindig ingeket hord, és 5 napból 3-4ben ugyanabban a nadrágban van, pedig gazdagok.”

Ennek mi köze ahhoz hogy meleg-e?

2019. dec. 26. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt, de lehet biszex is.

Amúgy kicsit zavarosan írtad le ezt az egészet. :)

2019. dec. 26. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondta egy barátom,hogy a melegek hordanak ingeket

Bocsi, ha zavaros

2019. dec. 26. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimplán meleg lenne, miért mondták volna, hogy senkinek nincs nála esélye?
2019. dec. 26. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van fenn tiktokon? Lehet ha tudnánk könnyebben tudnánk válaszolni.
2019. dec. 30. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, mert én is meleg vagyok, mégis hülyét kapok az ingektől és nem szeretem őket hordani.
2019. dec. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!