Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg srácok, nektek hányszor spriccel élvezéskor?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!!2019. dec. 26. 10:54
1/9 anonim válasza:
nem vagyok meleg, de 4-5. izgalmi állapottól is függ. 22/f
2/9 anonim válasza:
Nekem legalább 5 ször, bár én elég sokat és nagyokat élvezek.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez nincs összefüggésben a szexuális irányultsággal.
Egyébként nálam változó, ha nagyon fel vagyok izgulva, akkor 5-6-szor és egész nagyokat is, ha nem annyira, akkor 1-2 spicc és inkább csak folyik.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy van összefüggés! Csak mivel a meleg kategóriába írtam nem akartam, hogy a nem meleg/bi olvasók háborogjanak mikor rájönnek, hogy meleg kérdésre írnak.
2019. dec. 26. 11:06
5/9 anonim válasza:
4-5 x,a többi meg már bugyog ki.
6/9 anonim válasza:
4x-5x is....es egeszen a szamig kilovelek...
De altalaban en a szamba szoktam beleverni
8/9 anonim válasza:
Az előttem szólókhoz csatlakozva nekem is az izgalmi állapottól függ, ha egy olyan csak oh, hadd menjen dolog, akkor ilyen 3-4-5 között van, de amikor pulzál az ereimben a forró vágy, a teljes étvágy, akkor akár (és ezt tényleg komolyan mondom) 8-10 is összejön, amikből az első három-négy óriási távolságokra lövell, nem egyszer volt már, hogy a saját arcomra élveztem, vagy még a fejemen is túlment, amikor a padlón feküdtem, és jóval távolabbig lövellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!