Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek mennyire jön be egy ilyen srác?
Figyelt kérdés
Lion Wasczyk a neve - nekem nagyon, nagyon bejön.
A Cobra 11-ből is ismerős lehet.
2019. dec. 25. 09:29
1/18 A kérdező kommentje:
Hány pontos nálatok 10-ből?
2019. dec. 25. 09:29
3/18 anonim válasza:
Arcra helyes, viszont számomra túl vékony.
5/18 anonim válasza:
Kicsit valóban vékony, de a tőbségnek ez tetszik.
Nagyon szép srác.
9
6/18 anonim válasza:
Huhh.nekem nagyon jó pasi .te vagy az?
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem is nagyon jó, simán 10 pontos nálam!
2019. dec. 25. 10:28
8/18 anonim válasza:
Nekem bejön, olyan átlagosan jó pasi.
9/18 anonim válasza:
Nagyon helyes meg minden, de azért láttam már számomra tetszetősebb fejszerkezetet.
10/18 anonim válasza:
Ez a pasi kicsit vékony vkinek? Besz-rok... ÉN akkor gebe vok :D Ez a srác egy tök átlag pasi. Mármint nem vékony és nem kövér. Amúgy nekem fejre nem a esetem, de nem dobnám ki ha akarna valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!