Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyre tobb jel arra utal hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre tobb jel arra utal hogy meleg vagyok, ti ereztetek ilyet az elejen? (hosszu)

Figyelt kérdés
Mostanaban olvastam ezt a heteroromantikus meg homoszexualis stb dolgot es az igazat megvalva nekem ez mar ovodas koromra visszavezetheto,hogy fiukkal a wc-ben kivancsisagbol neztuk egymaset (nem nottem ki,megmaradt a kivancsisag) viszont utana meg lanyokkal pusziszkodtam es ez sem valtozott..tehat az erzelem nekem a lanyok fele vezet, fiukkal erzelmesebb szex nem menne..Eddig parkapcsolatot is lannyal kerestem,nem sok sikerrel de belegondoltam es a szextol tartanek hogy mivan, ha nem allna fel a lanyra...olvastam hogy elvileg ez azert van mert harcolok meg magammal hogy nem fogadtam el magam??de ha ez igy van akkor hetero filmeknel mert van merevedesem amikor a ferfi romantikazik a novel es elkepzelem hogy en is ezt tennem?biszexnek azert nem mondanam magam mert egy meztelen noi test nem sok mindent valt ki belolem,egy ferfi viszont......,viszont 1-2x elkap a kivancsisag milyen lehet lannyal stb de felek hosszutavon nem menne..

2019. dec. 24. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"de ha ez igy van akkor hetero filmeknel mert van merevedesem amikor a ferfi romantikazik a novel es elkepzelem hogy en is ezt tennem?"

Mármint arra gondolsz ilyenkor, hogy romantikáznál te is a nővel? Nem inkább azt képzeled el, meg arra vágysz valójában, hogy a férfi romantikázzon veled? Mert nálam speciel ez utóbbi volt. :)

2019. dec. 24. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Neem,amit a ferfi tesz, azt tennem novel,pl a szurke 50 arnyalataban is mikor lassan vegigcsokolta,vagy egyutt furodtek vagy a liftnelbmikor benyult a szoknyaja ala ekkor mind mind merevedesem volt,de ez alkalomszeru mikor van mikor nincs..
2019. dec. 24. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézz meg pár meleg témájú romantikus filmet is.

Szólíts a neveden, Shelter, Latter Days, Kszi Simon.

Rengeteg filmet találsz a gay.hu-n is.

Kíváncsi vagyok ezek mennyire jönnek be, hogyan tudsz velük azonosulni.

2019. dec. 24. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Akivel a szex is jobban izgat, altalaban arra csalogat az osztonod. Tehat nalad a fiuk fele. Hidd el, ha megismersz egy szexi kedves fiut, akivel szivesen lefekudnel, teljesen termeszetes lesz, hogy megsimogatod es megcsokolod.
2019. dec. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!