Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen farka van? Kicsi és vékony Kicsi és vastag Átlagos és vékony Átlagos és vastag Nagy és vékony Nagy és vastag
Figyelt kérdés
2019. dec. 24. 09:21
11/22 anonim válasza:
Az vagyok, válogatós. Tudod nekem nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Csak mert épp üríteni akarok, nem fekszek össze olyannal akit bottal sem piszkálnék...
12/22 anonim válasza:
Nekem cerka farkam van,habár a hosszával nincs gondom de ez így elég röhejesen néz ki
13/22 -remete- válasza:
Nekem átlagos farkam van 18/4 igen az igenyesség számít.
15/22 anonim válasza:
Számomra is az igényesség a lényeg. Rengeteg visszataszító farok van. Biszexként amugysem tul egyszerű. Sokan akivel lehetne valami nemakarja elfogadni, hogy nem lesz kapcsolat ebből a dologbol .
Az enyém 17,5 ha nagyon áll több mint 18 centi. Arányos makk , fityma :D
16/22 anonim válasza:
Hmm elegge le lettem pontozva😂😂
17/22 anonim válasza:
(100-ból 99 ronda? Szerintem 100-ból 100 ronda. Én a fiúk felsőtestére, hasára, fenekére, combjára, vádlijára izgulok, felőlem aztán a farkakat le is felejthette volna róluk, aki kitalálta őket. Csak akkor ez a sok farokfétises mi a bánatot kezdene magával, azt nem tudom...)
19/22 anonim válasza:
3,7cm vastag és 4cm hosszú
28 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!