Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek, járnátok egy 33 évessel?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, de olyan szerencsés vagyok, hogy fiatalnak nézek ki, kb. 20 évesnek.
Tehát simán beülhetnék a gimnáziumba, nem tűnnék ki a fiatalok közül.
A másik kérdésnél olvastam, hogy olyan 17-23 évesek nem igazán járnának 30 feletti férfiakkal, mert hogy idősek hozzájuk.
És az esetben, ha 33 éves vagyok, de fiatalabbnak nézek ki?
2019. dec. 23. 13:49
11/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, 30 éves és rendszeresen 18-20-nak néznek :) és amúgy lélekben is elég fiatal vagyok :D
Szóval remélem van olyan fiatal akinek még nem kizáró ok a korom mert én is kb 18-25 közötti srácot keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!