Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek, járnátok egy 33 évessel?
33 éves vagyok, de olyan szerencsés vagyok, hogy fiatalnak nézek ki, kb. 20 évesnek.
Tehát simán beülhetnék a gimnáziumba, nem tűnnék ki a fiatalok közül.
A másik kérdésnél olvastam, hogy olyan 17-23 évesek nem igazán járnának 30 feletti férfiakkal, mert hogy idősek hozzájuk.
És az esetben, ha 33 éves vagyok, de fiatalabbnak nézek ki?
En 17 vagyok, max 23ig ismerkedek.
Hiaba nez ki valaki kb 20 evesnek 33 evesen, mashogy gondolkodik mint egy 17-20 eves, mas dolgok erdeklik, meg ilyesmi
Fotód fenn van a társkeresőn elég hamar kiderül,
Kik kattintanak rád.
A kor szerintem egyáltalán nem számít pontosabban inkább úgy mondanám a tapasztalatom azt mutatja.
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem mondanám, hogy más dolgok érdekelnének.
Engem például a filmek, sorozatok érdekelnek, annyi hogy nem a mai zenéket hallgatom, hanem jobban szeretem például a jazz-t, blues, rock zenét, de már huszonéves koromban is ezeket hallgattam. Ezenkívül még szeretek kirándulni, túrázni, ilyesmik. Nem hinném, hogy olyan nagy különbség lenne érdeklődési körben köztem és egy huszonéves között.
Lehet egy kicsit félreérthetően fogalmaztam meg a kérdést, 20 év alatti sráccal nem is igazán szeretnék megismerkedni, inkább olyan 22-től felfelé.
De ennek is csak az az oka, hogy a korosztályomban nem igazán találok olyan melegeket, akik tetszenének külsőre... Legalábbis 100-ből 2 talán ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!