Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek igaz az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az, hogy attól valaki meleg legyen, mert gyerekkorában pasik molesztálták?

Figyelt kérdés
Itt olvastam ilyet, de nagyon hihetetlennek tűnik.
2019. dec. 21. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Persze hogy igaz, mert a homofóbok szerint egy pasi melegségének mindig valaki "oka" van (hiszen akkor nem kell megváltoztathatatlan tényként kezelni). Olyat is olvastam, hogy valaki azért lett meleg, mert az apja nem focizott vele elég sokat gyerekkorában. :D

Sőt: itt a gyakorin olvastam a következőt: valaki azért lesz meleg, mert túl sok önkielégítést végzett, mert az "önkielégítés a homoszexualitás előszobája", hiszen az illető egy vele azonos nemű partnerrel (=saját magával) folytat szexuális kapcsolatot. Úgyhogy vigyázzon mindenki. :)

2019. dec. 22. 08:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen nincs, ha valakit akarata ellenére kényszerítenek olyanra, amit magától egyébként nem tenne azt később magától nem fogja akarni, főleg nem fogja kívánni. Ez a "manipulációs újságírás" kitalált hülyesége, amit a magát keresztények, meg jobboldalinak képzelő "médiamunkások", de az én szememben patkány-gcik terjesztenek.
2019. dec. 22. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem hiszem, mert a megerőszakolt vagy zaklatott nők is legtöbbször arról számolnak be , hogy utána sokáig képtelenek a szexuális életre és undort éreznek a férfiak iránt stb... Pedig ott ugye az ellenkező nemről van szó.

Akkor egy molesztált fiú esetében ez hatványozottan kéne működjön...elvileg.

2019. dec. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!