Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg passziv srácok ti milyen aktív pasit kerestek?
Figyelt kérdés
Kor,kinézet stb2019. dec. 17. 14:56
2/15 anonim válasza:
Férfias 31 éves aktiv vagyok,aki akar írhat :) a vekony srácok a gyengéig 😁 en is vekony-szállkás vagyok
3/15 anonim válasza:
Maszkulin, sportos, de aranyos jellemű, 18-25 év közt.
18/F
4/15 anonim válasza:
18 körüli, kisfiús vagy lányos kinézetű, vékony, kisebb farkú srácot.
5/15 anonim válasza:
Fiatal, ápolt, normális, de kellően perverz.
6/15 anonim válasza:
Idősebb pasis kicsit pocakos esetleg nagyobb farkút
22 fiú
7/15 anonim válasza:
25-45 korban
markáns, férfias vagy átlagos, hétköznapi kinézetű, ne legyen szépfiú, ne trimmeljen, szőrtelenítsen, ne legyen lányos vagy nagyon vékony, anorexiás benyomása
8/15 anonim válasza:
18-35 éves legyen. Lehetőleg lányos kinézetű, full szőrtelenített. És nem baj ha nagy farka van. És ne legyen elhizva a pici pocak simán belefér. Én 38 passzív vagyok
9/15 anonim válasza:
Aki ugy tartana mint egy sugarbabyt
Szűz vagyok ő lehetőleg ne legyen az és
Olyan max 40eves legyen ne túlsúlyos...
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!