Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti szakítanátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti szakítanátok valakivel csak azért mert cigizik?

Figyelt kérdés

A barátom már megkért hogy tegyem le de többször elbuktam és nem tudom letenni, hiába próbálkozok. Nektek csak ez önmagába szakítóok?

18f

2019. dec. 15. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nikotinfüggő fiúkat nagy ívben kerülöm, nemhogy még összejöjjek! vele.
2019. dec. 15. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve össze se jönnék dohányos sráccal, mert rosszul vagyok a füsttől és a szagtól. Ha a párkapcsolatban szokna rá, akkor eldönthetné, mi a fontosabb neki, én vagy a cigi.
2019. dec. 15. 20:36
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Engem pl izgat, ha valaki cigizik. 25/f
2019. dec. 15. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Ha életem szerelme lenne akkor nem zavarna eggyáltalán ha ő szereti és jólesik neki hát tessék nyugodtan. Csak akkor ő se szóljon be, hogy én meg pl. animézni szeretek. Egy kapcsolatban szügség van kompromisszumokra.
2019. dec. 15. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Zavar-e? Igen. De ezt már az elején le szoktam tisztázni, hogy én nem dohányzom és nem szeretem a szagát a cigarettának. Ha ezt el tudja fogadni valaki, folytathatjuk együtt, ha nem, akkor keresünk mást.

Alapvető kérdés, hogy mi az,amit tolerál az ember egy kapcsolatban és mi az, amit nem szeretne elfogadni. Nálam a cigaretta kizáró ok.

(életemben egy dohányos partnerem volt, de nem összeköltözős fajta, amikor találkoztunk, akkor már előtte sok órával nem gyújtott rá, fogmosás, fürdés, stb. volt, így nem lehetett érezni a cigit. Vagyis lehet úgy is kapcsolata valakinek, hogy a partnere abszolút nem bírja a cigaretta szagát, de akkor az a kapcsolat néhány részletében fontos, hogy ki legyen találva)

2019. dec. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!