Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti szakítanátok valakivel csak azért mert cigizik?
A barátom már megkért hogy tegyem le de többször elbuktam és nem tudom letenni, hiába próbálkozok. Nektek csak ez önmagába szakítóok?
18f
Zavar-e? Igen. De ezt már az elején le szoktam tisztázni, hogy én nem dohányzom és nem szeretem a szagát a cigarettának. Ha ezt el tudja fogadni valaki, folytathatjuk együtt, ha nem, akkor keresünk mást.
Alapvető kérdés, hogy mi az,amit tolerál az ember egy kapcsolatban és mi az, amit nem szeretne elfogadni. Nálam a cigaretta kizáró ok.
(életemben egy dohányos partnerem volt, de nem összeköltözős fajta, amikor találkoztunk, akkor már előtte sok órával nem gyújtott rá, fogmosás, fürdés, stb. volt, így nem lehetett érezni a cigit. Vagyis lehet úgy is kapcsolata valakinek, hogy a partnere abszolút nem bírja a cigaretta szagát, de akkor az a kapcsolat néhány részletében fontos, hogy ki legyen találva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!