Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti szakítanátok valakivel csak azért mert cigizik?
A barátom már megkért hogy tegyem le de többször elbuktam és nem tudom letenni, hiába próbálkozok. Nektek csak ez önmagába szakítóok?
18f
Ha vega valaki, viszont a másik húsimádó, akkor össze sem jönnek? Ez a probléma, mindenki meg akar változtatni másokat! Hol van az elfogadás, nyilvan káros szenvedely, de emiatt szakítani...
Jó vicc...
Egy nem dohányzó számára kiábrándító egy hamutartóval csókolózni. Nem véletlen hogy kérte hagyd abba, gondolom őt is zavarja, talán az egészséged miatt is kéri. Van akit nem zavar, de van akit igen. Biztos volt már ilyen aki ez miatt szakított, és olyan is aki tolerálta.
Talán beszélgetni kéne vele erről is.
Ez nekem nem ok a szakításra...
Én le tudtam szokni, nem más kedvéért persze!
Mellettem dohányozhat egy 18 éves, ha élvezhetem a gyönyörű fiatal testét!
40/F/Bi/Bpi
Ennyiért nem. Nem lennék elragadtatva, de ezért nem szakítanék a párommal. Pedig nem dohányzom.
25/F
Engem izgat, ha a fiú cigizik
16f(cigis fiúk írhatnak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!