Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegkent szerelmes lettem egy lanyba, hogyan mukodhet? (lent kifejtem)
Az a helyzet hogy megismertem egy lanyt es olyan dolgokat kezdtem erezni amit meg sosem ereztem egy lany irant sem.Izgulok a jelenleteben nagyon bamulom h milyen szep,es ha ir vagy barmi mosollyal fekszem le aludni meg ilyenek...Nagyon erdekel es nem szeretnem elvesziteni nagyon megszerettem de tobbszor utalt mar ra hogy tobbet erez...es en is kezdek.
A gond hogy sosem izgultam meg fel lanyokra es felek mivan ha nem all fel nala sem es elveszitem.Esetleg valami tanacs?:(
20/f
Valószínűleg bi vagy.
Hát nézd, ha mindketten szeretnétek, és nem zavarja hogy eddig férfiakkal voltál, akkor próbáljatok szerencsét.
Ha normális, akkor nem fog haragudni ha nem jön össze a dolog.
Őt elképzelted már meztelenül? ő is hidegen hagy?
Az a baj hogy nem all fel..vagyis lanyokra de mar eleve o mindebne mas es remelem ebben is mas lesz.
Elso:igen kepzeltem mar el de semmi..vagyis szep meg minden megfogdosnam kivancsisagbol stb de nem tudom mit valtana ki maga a fantazia nem sokat:/
Hát ez így nehéz, beszéld meg vele. Ne stresszelj rá, az ront a helyzeten.
Csináljatok hosszú előjátékot.
Ha fantáziálsz, jónak érzed a fantáziát? szívesen gondolsz például arra , hogy kinyalod a punciját előjátékként?
első voltam
Tobbszor neztem mar az ajkait es kivanom,vagy nem tudom hogy mondjam tobbszor leakartam mar smarolni, megolelgetni,vele lenni minel tobbszor,meg ha egyutt vagyunk nem birom ki hogy ne erjek hozza,vagy bujjak oda, de felek mert tudom hogy bejovok neki es ha meglepem a csok dolgot olyan dolgokat fog o erezni irantam hogy felek mivan ha nalam nem valt ki tobbet es megbantom,ahhoz nagyon szeretem hogy elveszitsem.
Igen elojatekkent eltudnam kepzelni,abszolut nem taszit a noi test csak nem izgat fel,kozombos,talan emiatt sem merem kozel engedni magam mert felek mivan ha nem mukodne az agyban a dolog es elore felek ettol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!