Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Beleszerettem egy aszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy aszexuális férfiba. Van ennek a kapcsolatnak jövője?

Figyelt kérdés
Az első randin elmondta, hogy szexre nem számíthatok tőle. De egy tündér aranyos fickó, azonos érdeklődési körrel, és nagyon figyelmes, kedves. Beleszerettem, de nem tudom, hogy van-e értelme a dolognak, ha a szex nem működhet kettőnk között

2019. dec. 11. 04:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ő őszinte volt, kerek-perec megmondta, hogy aszexuális, és nem fog veled szexelne ha a fene-fenét eszik is. Neked kell eldönteni, hogy így is belemersz-e vágni ebbe a kapcsolatba, mivel tiszta, hogy ezt a vágyadat ő nem fogja kielégíteni a szó minden értelmében.

Ha mégis belevágsz, akkor el kell hogy kötelezd magad a döntésed mellett, mivel ő megadta neked a lehetőséget, hogy átgondold a helyzetet. Ha nem érzed magadban az erőt, hogy kompromisszumokat köss, esetleg teljesen kizárj minden intimitást a kapcsolatból, akkor nem neked való ez a dolog. Neki is rosszat fogsz tenni, ha mindezek ellenére belemész a kapcsolatba, ha miután már érzelmileg kötődik hozzád, te kihátrálsz a kapcsolatból a szexhiányra hivatkozva, pedig ő már legelején megmondta, hogy így lesz.

Ezt mint aszexuális mondom, mivel a legrosszabb ami történhet velünk, hogy valaki a szex miatt szakítja meg az amúgy jól működő párkapcsolatot.

Ha képes vagy a szexet háttérbe szorítani, és kölcsönös lesz a bizalom, a tisztelet és a szeretet, akkor természetesen van jövője ennek a kapcsolatnak.De mindez a te döntéseden fog múlni.

2019. dec. 18. 21:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Na lett valami a dologból?
2020. jan. 15. 01:24
 13/23 A kérdező kommentje:
Továbbra is nagyon szeretem és együtt vagyunk, de hiányzik a szex.
2020. jan. 17. 06:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi a helyzet?
2020. ápr. 5. 22:25
 15/23 A kérdező kommentje:

egyutt vagyunk, szex nincs.

:(

2020. ápr. 7. 22:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A 7-es voltam, szépen le lettem akkor pontozva, de sajnos csak igaznak bizonyult az, amit leírtam. Azért sajnálom, de legalább megpróbáltad.
2020. ápr. 7. 22:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"A 7-es voltam, szépen le lettem akkor pontozva, de sajnos csak igaznak bizonyult az, amit leírtam. Azért sajnálom, de legalább megpróbáltad."

Azért lettél lepontozva, mert általánosítottál, ráadásul úgy, hogy pont itt volt előtted a kérdésben az ellenpélda, egy aszexuális férfi, akinek egyáltalán nincs szüksége szexre a párkapcsolatában. Igenis vannak boldog szexmentes párkapcsolatok, csak nem két olyan ember között, akiknek nagyon eltérő igényeik vannak. Két heteroszexuális sem tud kiegyensúlyozott szexuális életet élni úgy, hogy mindkettőjüknek jó legyen, ha az egyikük mondjuk naponta többször szeretne szexelni, a másik meg 2-3 naponta egyszer. Egy kapcsolat nem attól lesz jó, ha van benne szex, hanem attól, ha pont annyi szex van, amennyi mindkét félnek megfelel. Ez jelenthet akár nulla szexet is.

2020. ápr. 9. 11:58
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Mégis milyen ellenpéldáról beszélsz? Én azt írtam a hozzászólásomban, hogy nem fog működni, mert megértettem, hogy a kérdező NEM aszexuális, míg a partnere IGEN, tehát pont két eltérő gondolkodású és igényű emberről van szó, ahol az egyiknek kellene a szex, a másiknak nem, ez utóbbi be is bizonyosodott a kérdező későbbi hozzászólásában is.
2020. ápr. 10. 00:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Te azt írtad, hogy szex nélkül egy kapcsolat nem lehet jó, és ez általánosítás, mert például a kérdésben szereplő férfinak nincs szüksége szexre, tehát neki egy szexmentes kapcsolat nagyon is jó lenne. Az más kérdés, hogy a kérdező szeretne szexelni, ettől még nem igaz az állításod, hogy szex nélkül nem lehet jó egy kapcsolat, mert a kérdező partnere és egy csomó másik ember számára is szexmentes az ideális kapcsolat. Én szűk 5 éve élek teljesen szexmentes párkapcsolatban, és nekünk ez így tökéletes, nem fogunk csak azért szexelni, mert valaki nem hiszi el, hogy létezhet jó párkapcsolat szex nélkül.
2020. ápr. 10. 12:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítottam, ebben igazad van, mert a kapcsolatok többsége így működik. Nyilván olyan speciális esetekre nem vonatkozik az állításom, ahol két aszexuális van együtt. Viszont az "Ennek tudatában" szavaktól már az adott kapcsolatra írtam mindent és abban teljesen igazam volt. Ti meg ketten akkor szerencsések vagytok, hogy így passzoltok, így működhet.
2020. ápr. 10. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!