Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, ti tudtok dugni?
nekem sem áll rendesen
mindig amikor leszopnak ugyan olyan lankadt állapotban marad a farkam, de elélvezek
de ha dugnak, csak akkor áll fel
Köszönöm a válaszokat, nem túl biztatóak. Az természetes hogy nem fogom erőltetni. Szakítani sem fogunk emiatt, mert minden más tökéletes. Kipróbálunk majd segédeszközöket is.
De kicsit azt kívánom bárcsak ne létezne ez az aktiv-passziv felfogás. Hanem csak arról szólna a szex hogy örömet szerzünk egymásnak. Nekem sem az aktívkodás az alap de nem esik nehezemre mert tudom hogy a páromnak jó és őrá van szükségem nemcsak a farkára. És ezzel amúgy a barátom is egyetért. Szóval szerintem csak türelmesnek kell lennem.
Helló
Én bi vagyok, vagyis inkább már teljesen passzív :)
Lányokkal kezdtem, aztán kipróbáltam milyen a fenekemet izgatni... Húú! Össze sem lehet hasonlítani amikor benned jár a farok! Egyszerűen annyival jobb!
Soha többet nem akarok én dugni.. Ezerszer jobb amikor kapom, az elején feszít, de kb ennyi kellemetlenség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!