Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első subpasszív élményetek?
Figyelt kérdés
Domináns és dominált sexre értendő a kérdés, tehát nem egyenlő rangú felekre.
Gondolok itt aktív srácokra is, akik csak használtak egy srácot saját vágyaik kielégítésére, mint egy tárgyat.
És persze a passzív srácoktól is kérdezem, hogy mennyire volt megalázó esetleg az első? Jó volt vagy inkább rossz? Jöhet minden :)
2019. nov. 28. 10:06
1/7 anonim válasza:
Egy cum controll élmény volt. Rohadt nagyot élveztem. Egy 19 éves srác csinálta és nagyon élvezte. Később orál is volt más talikon. Mindig tele élvezte a szám és sok jött neki. Elsőre nagyon megalázó volt de mégis izgatott.
2/7 anonim válasza:
Nekem az elsőn csak szóbeli alázás, kötözés és sz-pás volt. Utána éreztem rosszul magam, de ott tetszett a dolog.:) F 27
3/7 anonim válasza:
Aha, első válaszoló konkrétan leírt egy általa elkövetett erőszakos nemi közösülést. Ami ugye bűncselekmény. Jah hát ezért 70% hasznos ugye. Hülyék vagytok?
5/7 anonim válasza:
Még nem volt, de izgatna egy fiatal vékony sráccal kipróbálni.
6/7 anonim válasza:
Velem verették,majd szopattak többek jelenlétében
7/7 anonim válasza:
Én a neten ismerkedtem meg egy nálam fiatalabb, domináns fickóval. Mikor elmentem hozzá, meg kellett masszírozzam, ki kellett nyalnom, utána szája ..szott, és lenyomta a torkomig, majd beleélvezett.
Nagyon megalázó, nagyon izgató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!