Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Budapesten tényleg üldözik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten tényleg üldözik a melegeket?

Figyelt kérdés

Van egy meleg testvérem, aki Budapesten dolgozik. Többször panaszkodott, hogy hátrányosan megkülönböztetik azért mert ő homokos. Ez tényleg így van? Pedig látszólag nem látni rajta, hogy mi a helyzet. Sem a viselkedésen, sem a megjelenésén.

Az előző munkahelyet azért hagyta ott, mert ez miatt szekálták. A jelenlegi munkahelyén minden rendben volt fel évig, most ott is elkezdődött. Mivel nincs barátnője ezért rá szálltak. Jelenleg kereskedelemben van, de olyan szintű hogy a pénztáros a kasszában reklámozza a vevőknek hogy ő “bu£i”. Úgy gondolom ez eléggé undorító.

Szegényt sajnálom, mert már nincs kedve bejárni a munkahelyére.

Kiváncsi volnék hogy ez tényleg valós?

Budapesten valóban ennyire elfajult a helyzet?

2019. dec. 3. 08:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%

"melegfelvonulásról volt szó"

És? Nem tök mindegy, hogy mi váltja ki belőled a miniszoknyás férfiak fantáziaképét?

Ez most valami mentség akart lenni? Ha melegfelvonulás a téma, akkor oké miniszoknyás férfiakra gondolni?

"most hadjáratot indít az interneten hogy meggyőzzön minden heteró férfit"

Ez valószínűleg így van. Ahogyan valószínűleg te is hadjáratot folytatsz a melegek ellen, mert fel merik magukat vállalni, míg te nem tudod kiélni a travi hajlamaidat, mert lealacsonyítónak tartod a női ruhák viselését. Valószínűleg apukád többször lelangyizott kicsi korodban, amikor nem tudtál egy kalapácsot sem rendesen megfogni. Azóta csak nőtt a frusztráció és minden egyes alkalommal bűntudatod van a recska után, mert nem olyan szilikonos mellű nénikre gondolsz, akik apukád műhelyében is ki voltak rakva a falra. Te szeretnél lenni a szilikonos mellű néni.

Na milyen érzés a pszichos analízis?

Biztos így van, mert az internetre írtam.

"remélem a következő életben"

Értelemre úgy látszik nem én szorulok rá, hanem te. Majd írj a Mikulásnak és a manóinak, hogy hozzanak neked.

2019. dec. 3. 12:07
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Húha, szegénykémnek elgurult a gyógyszere. :D Most aztán megmutatja mekkora penge egy srác.

Egyáltalán honnét vetted azt hogy én utálom a melegeket? Nem értettem egyet veled és az életfelfogásoddal, ezért lennék én homofób? Nevetséges vagy és undorító. Köpködni tudsz, de amit írsz nincs semmi logikai alapja. Egy bohóc vagy smink nélkül, és itt cirkuszolsz. Én megpróbáltam egy kevés értelmet hozzád vágni de lepattog rólad mint a teniszlabda. Nekem nincs semmi bajom a melegekkel, amíg nem próbálják az arcomba dörgölni azt hogy ők melegek. A magadfajtákat viszont elítélem, mert más nem képesek csinálni mint arcoskodni és cirkuszolni, és ahelyett hogy problémákat oldanának meg inkább még olajat öntenek a tűzre. Sokan amikor egy meleg személyre gondolnak, akkor olyanok jellemvonások jutnak az eszükbe mint amilyen neked is van, és ez a probléma. Miattad bánnak tiszteletlenül és igazságtalanul azokkal a melegekkel akik ezt nem érdemelnék meg. Te vagy a probléma, és nem én vagy azok akik ellenzik a felvonulást. Ha ki akarod mutatni a világnak az értékrendedet akkor viselkedj úgy ahogy azt te is elvárnád másoktól. Kérdezd meg bármelyik normálisan gondolkodó meleget és el fogja neked magyarázni, hogy a szexualitása az csak része az ő életének, és nem ez a meghatározó dolog ami annyira fontos lenne neki. Ha rá gondolnak akkor ne egyedül csak azt tudják már róla elmondani, hogy meleg, mert mást nem reklámoz magáról. De nem is tudom minek írok pont neked, amikor az értelmet wc papírként használod.

2019. dec. 3. 12:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, szerintem a komment szekcióban lezajlott vita megmutatta a választ. Amúgy az én munkahelyemen is dolgozott/dolgozik lmbt személy, nálunk az alapelv hogy csak a munkája alapján ítélünk. Nem számít, hogy kit szeret vagy minek érzi magát. Volt példa rá hogy panaszt kaptunk vevőtől, hogy "ilyen" dolgozik nálunk. A főnök elhajtotta a vevőt,hogy van más bolt is, nem kell nálunk vásárolni. Munkahelye válogatja, meg a közeg. Érdemes figyelni hogy mennyire csapat a csapat ahová megy. Ha össze tartó a brigád és a főnöknek van egy kis humora akkor jó helyen jár. Ezt azért ki lehet szúrni egy interjún hogyan szólnak egymáshoz. Vagy mielőtt pályázik, ha eladói poszt menjen be vásárolni. Érezni fogja hogyan viszonyulnak hozzá. De felesleges a melóhelyen erről beszélni. Egyszerűen nem tartozik a kollegákra.
2019. dec. 3. 14:11
 24/30 anonim ***** válasza:
90%

"Egyáltalán honnét vetted azt hogy én utálom a melegeket?"

Ahonnan te is vetted a miniszoknyás, szőrös férfiakat. De úgy sem sikerül felfognod, ahogy eddig sem sikerült. Tudod azt a kevés értelmedet nem kéne csak úgy másokra eldobálni. Becsüld meg ami megmaradt.

"Miattad bánnak tiszteletlenül és igazságtalanul"

Valószínűleg. Már a nácik is ezért osztottak nekik a rózsaszín csillagot, mert az okkultistáikkal megjósolták, hogy én majd itt leszek és hadjáratba kezdek a hetero férfiak ellen.

"akik ezt nem érdemelnék meg"

Elárulok egy titkot: senki sem érdemli meg. Nem az én felelősségem a sok homofób gyökér. Mindenki saját lelkiismeretén múlik, hogy milyen ember lesz, hogyan viselkedik másokkal. Nem az én hibám, hogy valakinek egyetlen öröme az életben a gyűlölködés.

De nem akarlak megingatni a hitedben. Gondolom így bűntudat nélkül lehet utálkozni és piszkálni másokat. Hiszen nem a te hibád, hogy éppen csúfolsz egy meleget, hanem az enyém, mert én...magamfajta vagyok.

"normálisan gondolkodó meleget"

És ki a normális gondolkodó meleg? Aki nem mond ellent egy homofóbnak? Aki vele együtt nevet, amikor leb**zizza? Aki mindenre bólogat, amit mond?

"a szexualitása az csak része az ő életének, és nem ez a meghatározó dolog"

És érdekes módon még mindig te vagy az, aki a szexualitásával kezdte jellemezni a melegeket. Senki sem beszélt egymást fogdosó férfiakról, amíg te meg nem jelentél. Az nem a melegek hibája, hogy bizonyos heteroknak a melegekről azonnal szexfantáziái lesznek.

A felvonulással akartad igazolni, de fogalmam sincs, hogy a felvonulásnak mi köze van az egymást fogdosókhoz.

2019. dec. 3. 15:37
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy a kérdés kamu, mert ha igaz lenne jó magyar szokás szerint a pénztáros képét már átrendezte volna pl a meleg fiú testvére. Amúgy meg nem értem, hogy egy embert mi zavar a melegekben? Az hogy léteznek vagy az hogy boldogok mernek lenni.
2019. dec. 3. 17:02
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom szakmája válogatja, én a saját szakterületemen (közlekedés) nem találkoztam nyílt homofóbiával. Pedig már nem titkolom, ha valaki rákérdez.

Ha kereskedelemben dolgozik Pesten, javaslom menjen át az ikeába az totál melegbarát. Volt egy exem onnan aki mesélte hogy olyan 30-40% körül van ott a meleg dolgozók aránya.

2019. dec. 3. 17:20
 27/30 anonim ***** válasza:
2019. dec. 3. 17:23
 28/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hat, igazából azt mondja. Úgy derülhetett ki, hogy egyik ismerőse bement a boltba. Sorok között beszélgettek, és valószínűleg valaki hallhatott valamit.

Ebből vontak le azt a következtetést hogy mi a téma.

2019. dec. 3. 20:31
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

" a pénztáros a kasszában reklámozza a vevőknek hogy ő “bu£i”. Úgy gondolom ez eléggé undorító."

(csak zárójelben.A nemi életre vagy a nemi irányultságra vonatkozó személyes adatok különleges személyes adatnak minősülnek. Azok a tulajdonos engedélye nélkül történő felhasználása, kezelése, harmadik személynek történő kiadása vagy publikálása büntetőjogi kategória.)

2019. dec. 3. 20:39
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen munkahelyet ott kell hagyni, rámegy az ember idegileg.

Sajnos nem mindenki tudja magát tökéletesen megjátszani.. :-( aztán idővel kikezdik, pláne kisebb cégnél.

Szerintem nagyon kevés hely az ahol belehet vallani következmények nélkül..

2019. dec. 4. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!