Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten tényleg üldözik a melegeket?
Van egy meleg testvérem, aki Budapesten dolgozik. Többször panaszkodott, hogy hátrányosan megkülönböztetik azért mert ő homokos. Ez tényleg így van? Pedig látszólag nem látni rajta, hogy mi a helyzet. Sem a viselkedésen, sem a megjelenésén.
Az előző munkahelyet azért hagyta ott, mert ez miatt szekálták. A jelenlegi munkahelyén minden rendben volt fel évig, most ott is elkezdődött. Mivel nincs barátnője ezért rá szálltak. Jelenleg kereskedelemben van, de olyan szintű hogy a pénztáros a kasszában reklámozza a vevőknek hogy ő “bu£i”. Úgy gondolom ez eléggé undorító.
Szegényt sajnálom, mert már nincs kedve bejárni a munkahelyére.
Kiváncsi volnék hogy ez tényleg valós?
Budapesten valóban ennyire elfajult a helyzet?
"felhúzott miniszoknyás szőrös palik egymás seggét markolásszák a gyerekek előtt"
Nem csoda, ha ezeket a vágyaidat elfojtod és nem mered kiélni és ettől frusztrált vagy. A gyerekek szülei biztos megvernének és még a rendőrök is elvisznek.
Érdekes, hogy a miniszoknyás férfiak gondolata mindig a homofóbokban jön elő. Szerintem keress egy transzvesztitát, akivel beöltözhettek és fogdoshatjátok egymást. Akkor lehet te is boldogabb leszel és nem lesz benned ennyi gyűlölet és szexfantázia.
#10 Megint csak azt tudom leszűrni, hogy buta vagy. Nem járok a homoszexuális kategóriába s ez az első vagy második alkalom, hogy kommentelek ezen a téma terén. Az is látszik, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy ha a szexualitás témában olvasgatsz, ott átölelő módon van benne minden s így olvastam bele ebbe a kérdésbe.
Azt a tényt elfelejted, hogy a normális nemi vonzódás az a nő+férfi avagy a heteroszexuális.
A többi mind eltér ettől s ez az elfogadott dolog az egész világon.
Megint bután látod a dolgokat. A társadalomban sajnos általánosítanak az emberek. A véleményemet pedig általánosságban írtam, ahogy én látom a dolgokat. Ha egy olyan ember, akinek pl volt kellemetlen helyzete meleggel, az a később az összes meleget utálni fogja, mert sajnos ilyen a felfogás.
"mintha ez tök normális lenne"
Tehát nem fogadod el.
"beteges amit megpróbálsz rám erőltetni"
Az a beteges, ami a te fejedben van. Te vizionálsz miniszoknyás szőrös férfiakról, mikor senki ilyesmit szóba sem hozott.
Aki nem szereti a káposztát, az nem fantáziál töltött káposztáról és eszébe sem jut ilyesmi.
Neked viszont az első gondolatod a kérdés alatt a miniszoknyás, egymást fogdosó férfiak látványa.
Köszi, hogy rám próbálod hárítani a felelősséget a saját alávalóságotokról, de szerintem ezt senki sem veszi már be. Már gyűlölködtél az első válaszodban is, pedig még senki sem feltételezte, hogy téged az izgat. A mások hülyének úgy nem megy, hogy az undorító kommented ott van két válasszal feljebb.
Mellesleg ha te retteghetsz miniszoknyás férfiaktól, akkor én miért nem retteghetek attól, hogy téged a miniszoknyás férfiak izgatnak? Kettős mérce? Te vizionálhatsz dolgokat és teljesen normális, de ha én vizionálok valamit, akkor nincsenek agysejtjeim?
Valószínűleg mindenki miattad utálja a homofóbokat. Pedig ha csendben maradnál és nem reklámoznád, akkor OTTHON homofób lehetnél. Ez van.
"Te vizionálsz miniszoknyás szőrös férfiakról, mikor senki ilyesmit szóba sem hozott."
Ha esetleg nem tűnt volna még fel mivel melegfelvonulásról volt szó, ott ilyeneket csinálnak és nem csak én találtam ki. :)
Egy óvodás is könnyebben megérti a magyart mint te.
Sajnos veled nem lehet mit kezdeni, valószínűleg egy gyermekkori trauma áldozata vagy akit a mássága miatt elutasított a családja és a társai is, és most hadjáratot indít az interneten hogy meggyőzzön minden heteró férfit hogy ők valójában melegek, hadd ne érezze már egyedül magát. Őszinte részvétem, remélem a következő életben jobban mennek majd a dolgok, esetleg rád ragad némi értelem útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!