Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kimagyarázni?
Az egyik heteró haveromnak felajánlottam magam részegen
És az a baj, hogy pontosan emlékszem az egészre. Azon az estén csináltam egy pár hülyeséget,de ez volt a legdurvább
Mindig is attól féltem, hogy valami ilyen hülyeséget mondok majd részegen és tessék..
Egyébként nyilván elutasított, de olyan kínos volt így visszagondolva.. soha többet nem iszok az biztos
Az a legjobb benne, hogy nem csak ketten voltunk hanem többen is hallották. Őszintén most egy világi krvának érzem magam és nem tudom, hogyan állok majd legközelebb elé
"soha többet nem iszok az biztos"
Akarsz fogadni? :)
Inkább a mértékkel volt a baj. OK, a liter is egy mértékegység, de inkább maradj a decinél.
Hát...részegen sokunkból kijönnek az őszinte érzések :D
Érdekes, velem meg egyszer sem történt ilyesmi ;)
Szerintem ez nem gáz, én is csináltam ilyet és részeg sem voltam. :D Nem kell ezt magyarázni, tetszik neked a srác, meleg vagy, megpróbáltad.
Én egy heteró ismerősömtől (nem vagyunk olyan nagy barátok) megkérdeztem, hogy kiverhetem-e neki egyszer. Persze nemet mondott, teljesen hetero, de egy próbát megért, mert szerintem szexi és kíváncsi vagyok mit rejt a csomagja. :D Nyilván tudtam hogy nemet mond, akkor lepődnék meg ha tényleg megtörténne. Tudja rólam hogy meleg vagyok, és azóta is jóban vagyunk, többet nem zaklattam, tudomásul vettem, ennyi, és ő sem akadt ki ezen.
Igyál,de tudd a határt.A sráccal meg ne törödj!
Közöld vele józanúl,hogy bocsi de tetszel.Ha normális elfogaja.Ha nem sza.jál rá!!
Az a baj, hogy nagyon nem bírom az alkoholt
De én nem azt kérdeztem meg, hogy kiverhetem neki, hanem felajánlottam, hogy konkrétan megdughat, ha akar..
Azért szerintem ez mégis kicsit kínosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!