Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél mennyire számít a magasság?
Én 173cm vagyok és azt vettem észre itt a gyakorin, hogy ez már alacsonynak számít.
Viszont nekem egyáltalán nem számít a magasság.
15cm +/-.
Igenis számit,ne legyen az,hogy létrára mászva szopik,vagy forditva.
Az ideális még ennél is kevesebb,mondjuk 7-8 de azért engedmény
/kompromisszum mindig van.
173 vagyok.
Hogy őszinte legyek, nekem vonzó külső tulajdonság az, hogy egy fiú nálam magasabb. Szerintem aranyos, hogy mondjuk 1 fejjel magasabb nálam. Nincs konkrét minimum, de tetszik ha látszodik a különbség azért.
Én 168 cm vagyok, szóval annyira nincs nagy igényem, egy átlag fiú azért magasabb szokott lenni :)
Nálam nem igazán számít. Imponál, ha egy férfi magasabb nálam, de csak ezért nem jönnék valakivel össze, ahogy nem kizáró ok az sem, ha alacsonyabb. Ha arcra bejön, a személyisége megnyerő, akkor lehet 150 cm is.
De általánosságban azt vettem észre, hogy az alacsonyabb srácok nagyobb ügyet csinálnak belőle.
Illetve, talán még az aktív srácok egy részét zavarja, ha a partner magasabb nála.
Ha a válaszom szempontjából számít, akkor átlag magas (186 cm) vagyok.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!