Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?

De jó, hogy a másik ember nem egy szimpla vacsora!
Igen, ez evésnél így van. Fontos a változatosság.
Párkapcsolatban rohadtul nem.
Ha neked arra van igényed, hogy több emberrel legyél, az oké. Szakíts a pároddal, aztán menj pasizni.
Ha meg szereted, és vele akarsz lenni, akkor ülj le szépen a seggedre.

Nem ilyen válaszokra számítottál ,igaz ? 😁
Amúgy nyitott kapcsolatban nem lenne benne a párod ? És akkor legalább ő is félre kacsintgathatna néha és még hazudnod sem kéne . Csak mert ez így elég undorító tőled.

15 vagyok.
17-es hát akkor ez elég szomorú ha 10 ből 8 meleg ilyen. De legaláb ezt tudva jobban oda fogok figyelni hogy kiben bízok meg.
19-es én ilyet életemben nem tenék, tudom hogy pont a bisexualisokra mondják, de én ha mondjuk van egy barátnőm akkor nem csalom meg se fiúval se lányal. Ha mondjuk lenne barátnőm és nem tudná kielégíteni az igényeimet mert mondjuk a fiúk jobban bejönnek akkor szakítok a lányal, mert tisztelem és szeretem annyira hogy nem rablom tovább az idejét. És ha elvárok valamit a másik féltől akkor ahoz én is tartom magam, mert nem lenne értelme ha én elvárnám tőle hogy hűséges legyen és én nem lennék az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!