Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?

Hagyd úgy ahogy te szereted. A párodnak annyira nem fog számítani és elfogad mert szeret.
Az alkalminak meg mond, hogy ez van egy menetért nem fogsz borotválni ha amúgy sem tennéd.
Amúgy meg fejezd be amit csinálsz!

Utolsó válaszoló. Nem az összes ilyen, csak sajnos 10-ből 8... és ez szomorú nagyon. Azért ne add fel, vannak rendes srácok is. Nekem is azok az értékek a fontosak, mint neked, és a jelenlegi barátommal is így találkoztam, hogy neki is ezek fontosak és ezért szakított a korábbi párjával, mert az 10 évnyi együttlét után rájött, hogy inkább nyitott kapcsolatot akar és mindenkivel összefeküdni. De mint látható, nem mindenki gerinctelen.
Kérdező, hogy a fentebbi kérdésedre válaszoljak: növessz gerincet, kezdetnek ez is megteszi.

Szent nem vagyok, de soha eszembe nem jutott, hogy a páromat megcsaljam.
Nem is fog.

#15 Sokkal több kérdés van itt hetero párok közötti megcsalásról.
Nem tudom, hogy ez téged nyugtat vagy aggaszt
De ez valóban nem szexualitás kérdése - ez emberfüggő.
Van köcsög meleg, hűséges hetero és természetesem fordítva is.
Pont a biszexekre mondják, hogy "tuti meg fog csalni, hiszen a másik nemet is akarja!"
Ugye, hogy te nem fogsz ilyet tenni?
Mellesleg a párom például bi, valamennyire én is, és eszünkbe nem jutna más felé kacsintgatni :)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!