Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem melegként nem lehet olyan boldog életem, mint egy heteronak. Igazam van?
Nem értem, hogy ha valaki elvileg hívő, akkor miért próbàlja meg erőszakkal a saját nézeteit ráerőltetni valakire? És e mellett még gyűlöli is a másikat, mert más. És akkor hol van az, hogy szeressük egymást, mint önmagunkat? Eszem megáll az ilyenektől...
Én is hívő vagyok, csak az elfogadóbb fajta (lévén, hogy én is meleg vagyok.) És én nem tudom, de mióta magamnak beismertem ezt, ugyan úgy érzem Isten szeretetét.
És hogy ne csak magam említsem, a családom is hisz, de ugyanakkor elfogadják a melegeket (még nem coming out-oltam, így nem miattam. De ez csak jó nekem :D)
És, hogy a kérdésre is válaszoljak, miért ne lehetnél olyan boldog? Ha találsz egy lelki társat, akinek mindene elmondhatsz, és megbízhatsz benne, az pont ugyan az, mint ami a heteróknál is van. És nem az elítélő község az amire figyelni kell, hanem sokkal inkább a pozitív, elfogadó közösség. Csak gondolkodj pozitívan :)
20/F
Már megint a prédikátorok akik olyan szerencsések, hogy minden szempontból megfelelnek az átlagnak amire írták a bibliát az emberek. Könnyű úgy bűnösnek kikiáltani másokat és magatokat felmagasztalni, hogy egyetlen olyan tulajdonságotok sincs ami miatt alapból elítél az egyház. Mert valahogy azok, amik sokakat érintettek szépen lassan kikoptak és már senki sem tartja. Mert hát azért úgy mégis nehéz volt a "tiszta élet". Akik meg olyan szerencsétlen helyzetben vannak, hogy beleestek az egyik vagy másik kategóriába azokat meg lehet kövezni úton útfélen.
Képmutató, álszent farizeusok vagytok akiket maga Jézus Krisztos is megvetett. Előbb kerül be egy meleg Isten országába mint az ilyen bibliafekete lelkű álkeresztények akiknek a szívében egy cseppnyi szeretet sincs csak puszta gyűlölet.
Mi az hogy boldog élet meg kinek mi a boldogság?
Nekem az ha olyannal töltöm ki az életemet amit szeretek csinálni, olyan emberekkel, akiket szeretek és felfedezem a világot.
Párkapcsolatot vagy inkább párt, társat nehezebb melegként találni, de ha megvan, miért ne lehetne ugyanolyan boldogan élni?
Meg nincs olyan hogy “a heterok” boldogabbak, mindenkinek megvan a maga keresztje. Ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik szeretnek, 21. századi munkahelyre mész dolgozni, akkor vállalhatod is. Nem olyan extra már a dolog, főleg nem a fővárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!