Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem magam jól a melegek között?
Figyelt kérdés
Voltam egy melegbárban többször is de nem igazán az én világom. Van egy haverom aki azért barátkozik velem mert tetszem neki. De eközben neki párja van és akárhányszor elutasítom rosszul érzem magam. Meg az sem tetszik hogy mindenki kibeszélt mindenkit.2019. nov. 24. 16:33
1/5 anonim válasza:
Ezek nem melegek, hanem bzik csak. Ez a felszín sajnos. De van, aki nem ilyen, sőt. Csak egyre nehezebb rabukkanni. Pont az ilyenek miatt.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha ilyenek a meleg bárok, akkor ismerkedj máshol, mert véleményem szerint ilyen emberek nem barátok, csak azért vannak valakivel hogy profitálni tudjanak belle. Én még nem járok(jártam) meleg bárban, még nem is tudja senki hogy bi vagyok, de megismertem, ezen az oldalon 2 olyan srácot ( csak ők 2 tudják) akik ugyan olyan cipőben járnak mint én, és barátnak tekintem őket. Na meg van rajtuk kívül 3 jó barátom akiknek köze sincs a homosexualitáshoz ( tudtomal) de mindig számithatok rájuk és ők is rám, szoval ne csak a sexuáli orientácionk miatt barátkozunk valakivel, tudom jó megbeszélni a problémaidat olyanokal akik hasonlo helyzetben vannak, de akkor ha keresel valaki olyan aki meleg akkor elöbb ismerd meg és ha nem tetszik hogy kibeszél valakit, vagy hogy alandóan panaszkodik, akkor nem vagy köteles vele barátkozni.
3/5 anonim válasza:
Ha heteró lennél gondolom akkor sem a kocsmákban ismerkednél. Melegek mindenhol vannak nem csak a bárokban és a szaunákban. Aki olyan helyekre jár az olyan is, mert ott kapja meg azt amire szüksége van. Ha te nem ilyen vagy ne járj bárokba. Keres olyan közösségeket ahol Te érzed magad jól és meglátod ott is lesznek melegek. Ismerkedj társkeresőkön és ne add fel.
4/5 anonim válasza:
Ne menj melegbárba, máshol is találsz melegeket! Igaz, nehezebben, de megéri másutt keresni... Akár az ilyen oldalakon is, mint ez...
5/5 anonim válasza:
Ha te komoly kapcsolatot szeretnél, el is kell őt utasítani.... Ismerkedni meg másutt is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!