Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Black fridayt ti is kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Black fridayt ti is kipróbálnátok? Persze a szexuális jelentésével :D

Figyelt kérdés
Aki nem tudná, fekete fiúkkal való szex
2019. nov. 21. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
2%
Nem, hiába a mulytikulyti propaganda. Amúgy meg blekkfrájdéjen csak akciós ,feleakkora fekete tömőrudat adnak.
2019. nov. 21. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Nem jön be az animal sex.
2019. nov. 21. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Komolyan ilyen rasszisták a melegek vagy ez valami vicc? (Az első 2 válaszra értem) Anélkül is lehet válaszolni a kérdésre hogy degradálnád a feketéket, mindeninek van preferenciája ami normális. Én egyébként már találkoztam olyan fekete srácokkal akikkel szívesen szexeltem volna.
2019. nov. 21. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

3. Miért kéne a melegeknek kevésbé rasszistának lenni, mint a heteroknak?

Gondolom amikor a feketék Afrikában melegeket locsolnak le benzinnel és gyújtanak fel akkor sem kérdezed meg, hogy komolyan minden fekete ennyire homofób?

A homoszexualitás egy szexuális irányultság, nem lesz valakiből automatikusan social justice warrior, csak mert meleg (vagy fekete).

A melegek még egymás között is gyűlölködnek, nem beszélve, ha vesszük az egész lmbt közösséget.

2019. nov. 21. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
97%

"Miért kéne a melegeknek kevésbé rasszistának lenni, mint a heteroknak?" Miért kellene bárkinek is rasszistának lennie? Az ízlés egy dolog a gyűlölet meg egy nagyon de nagyon másik dolog.

Nem kell minden melegnek kardoskodó jogvédő harcosnak lennie de az viszont iszonyat ellenszenves amikor valaki toleranciája csak és kizárólag saját magáig terjed.

2019. nov. 21. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Termászetesen. :) Kíváncsi lennék egy helyes "ebony twink" -re, de nagyon.
2019. nov. 22. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!