Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kipróbálnátok vagy már próbáltátok a fenekelést?
Én is kaptam már. Büntetésként 12 botot a fenekemre. Izgi volt, fájt is, utána még sokáig, de nem volt rossz.
Rövidesen megkapom a következő adagot. Jó rágondolni, hogy milyen lesz... Lefeküdni, és lekötezve meztelen fenékkel várni a büntetést...
Egyszer szívesen kipróbálnám
18biF
Próbáltam. Én voltam az aki fenekelt. Ugyan nem akörül forgott az egész együttlét és nem tett ki huzamosabb időt, de mindenképp hozzáadott az egészhez.
A lelki kielégülésben mindenképp jól jött a számomra, a partnerem számára meg egyértelmű. Jó kis kellék lehet a szexben, de sosem volt a középpontban... Ha nem ezt kérdezted, akkor az szarügy.
Fordított helyzetben nem tudom magam elképzelni és nem is akarom köszönömszépen.
Kipróbáltam, anno exemmel az ilyesmik (fenekelés, kikötözés, stb.) a szexuális életünk rendszeres részei voltak kb. Mivel mindkettonket izgatott az ilyesmi.
Én voltam azon az oldalon akit kikötöznek/elfenekelnek, és hogy milyen volt... Hát én nagyon élveztem, és úgy tűnt ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!