Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan bik vagy melegek?
Figyelt kérdés
Akik ugyan dominansak, de azt velvezik ha egy akar kikotozott hetero pasit minel jobban es tovabb felizgathatnak, fejhetik, hogy minel tobbszor elelvezzen (umcontrol/edging)? Es mar-mar azzal kinozzak, hogy allandoan izgalomban tartjak, kielegitik, akar ajulasig?2019. nov. 21. 10:15
1/9 anonim 

válasza:

Nekem csak egy kérdésem lenne? Hol találnak ehhez HETERO pasit?
3/9 anonim 

válasza:

Ha ezt egy hetero pasinak felhozzák, a paprikajancsi elmenekülne,aki meg férfi,az úgy orrba ver,hogy megnézhetnéd magad. Maradj csak a homároknál,hidd el jobban jársz.
4/9 anonim 

válasza:

Mit nem lehet azon érteni, hogy a heteróknak baromira nem kell meleg pasi? Én meleg vagyok de eszembe sem jutna olyannál próbálkozni akiről tudom, hogy nem vevő a közeledésre.
Az meg nem kicsit beteg aki mást akarata és orientációja ellenére akar kikötözve erőszakkal "kényeztetni". Ráadásul ez még bűncselekmény is. Mi a franc bajotok van?
5/9 A kérdező kommentje:
Miert anyira hihetetlen, hogy hetero is akarhat ilyet, ha nem talal ra csajt, aki annyira elvezi ezt mint egy bi/meleg? Magamrol beszelek.
2019. nov. 21. 10:29
6/9 anonim 

válasza:

Mert az nem hetero,vagy nem vallja be magának sem.
7/9 anonim 

válasza:

Én voltam hasonló helyzetben,hogy kikötöztek és egymás után többször kiverték,viszont én nem vallom heteronak magam .
8/9 anonim 

válasza:

Nekem tetszene a dolog, egymás után akár tízszer is elélveztetni egy hetero péniszt.
9/9 anonim 

válasza:

Szeretnék az izgatott pasi lenni. Érdekes a dolog. :)
F/47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!