Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiatal, lányosabb passzívoknak bejön a hatalmas méret?
Figyelt kérdés
Mármint átlagban, csajokhoz viszonyítva értem. Kipróbálnám fiúval, gondolom itt kevesebb problémát okoz ez mint heteró körökben anál2019. nov. 20. 11:51
2/7 anonim válasza:
szvsz ez nem alkatfüggő, hanem adottság
nőkben is van olyan akinél egy vékony pici cerka is fáj meg nem fér be, de van olyan akiben meg harangozni lehet
3/7 anonim válasza:
Miért okozna kevesebb problémát? A segglyuk anatómiailag ugyanaz.
Bár biztos van, aki rotációs kapa méretűre tágította, de ilyet biztos találsz csajban is.
4/7 anonim válasza:
én imadom a nagy dakot,nézni,erinteni,verni,szop-ni,es ha fesziti a popom,aztan verje rám ahova akarja,popo,test arc száj ahhh
5/7 Oudeen válasza:
Én imádom a nagy méretet.. :)
24F
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön...hát ha még el is tudok vele bánni :)
7/7 anonim válasza:
Mindig is imádtam ha dugnak,de sajnos elég szűk vagyok ezért még 60 évesen is csak a vékonyabb farkú pasiknak engedem,különben fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!