Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan készítsem fel magamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan készítsem fel magamat a következő időszakra (börtön és szűzfenék téma)?

Figyelt kérdés

Egy kicsit külön esik a téma, és gondolkoztam is azon, hogy jó topicba kerül, ezért gondoltam ideírom ki. Politika - törvénybe akartam, viszont nem jogi a kérdésem, viszont hozzákell tennem, hogy nem vagyok meleg ezért pedig főleg egy olyan emberrel akarok erről beszélni, aki meleg.

Sajnálatos módon egy kisebb büntetés miatt amiben veszíteni fogok valószínűleg börtönbe kerülök, valszeg a tököli börtönbe. Az ügyvédem szerint kb 3-5 év börtönre számíthatok.

Elfogadtam ezt, viszont kicsit félek a börtöntől. Alapvetően nem olyan jók a testi adottságaim, közepesen magas vagyok, van rajtam súlyfelesleg, nem szoktam edzeni semmit sem, nem is érzem annyira erősnek magam fizikai tekintetben, és nem szeretem az erőszakot vagy verekedést. De akárhol olvasom a börtönben mindenkit bekóstolhatnak, azt hallottam, hogy kikell vívni a tiszteletet odabent verekedéssel vagy csicska leszel és mindenki megd*ghat. Nekem ez már így eléggé meredek, miért nem lehet csak egyszerűen leülni azt a büntetést anélkül, hogy megerőszakolna valaki? Viszont azt is olvastam, hogy van olyan lehetőség, ha csak egy embernek adom meg magam aki meg fog védeni, és bár ragozhatnám a kérdésemet, de ezt akarom kérdezni ebben a kérdésben, hogy:

milyen férfit válasszak erre a célra? Hogyan készítsem fel magamat arra, hogy eléggé valószínű, hogy megleszek d*gva? Milyen popsi kezelési tanácsokat adnátok, amivel későbbiekben a fenekemet tudnám kezelni/ápolni?

*Olvastam már hasonló kérdéseket itt, és tudom, hogy nagyon sok a kamu kérdező itt gyakorin, ezért akár ha valami fórumot is tudnátok ajánlani ahol feltehetném a kérdésemet, nagyon megköszönném! Illetve annyit még el árulok, hogy cserben hagyásos gázolást követtem el, amiben meghalt egy ember, akármennyire is bánom az egészet már nem csinálhatom vissza, szerintem a börtönben megkapom a méltó és megérdemelt büntetésemet, szóval aki emiatt regulázna meg, az kérem ne tegye!

2019. nov. 20. 10:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
az utolsó kettőnek: nem nagyon akarom bizonyítani a kérdésemet hitelességét viszont, nem vetted figyelemben, hogy a börtönök túl vannak telítődve. És hiába fiatalkorúak börtöne, vannak 30 körüli rabok is. Mellesleg, az ügyvédem erre játszana, hogy ne börtönbe kerüljek hanem fogházba!
2019. nov. 20. 12:17
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
Én a helyedbem mondjuk vennék egy repülőjegyet brazíliába.
2019. nov. 20. 14:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért 3-5 év nem szokott kis bűncselekményekért járni.

Egyébként a helyedben előbb egy "rendes" emberrel kipróbálnám, hogy milyen, hogy a böriben már ne érjen újdonságként a téma.

2019. nov. 20. 22:46
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
De azt vegyuk mar figyelembe, h a boriben nem csak a szokasos analszex van. Ott eloszr jol pofan vagnak vagy 2x es csak utana dugnak meg. Mar ha elobb nem a seprunyellel kezdenek el tagitani, ahogy regen tettek az az elozetesben egy sraccal (hirekben volt). Tehat ott ne arra keszulj fel, h milyen lesz mikor egy kancigany beteszi. Hanem arra, h milyen lesz ha kinez maganak egy cigany banda es elkezd teged szadizni, csicskaztatni, megverni es majd a vegen megeroszakol. Itt tenyleg a boxlecke segit, nem a seggizmok edzesem
2019. nov. 20. 23:17
 25/26 A kérdező kommentje:
és mennyire rossz csicskának lenni? végülis ha meghúzom magam és együtt működő leszek akkor simán kibirom?!
2019. nov. 21. 15:09
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Cserbenhagyásos gázolás, az közlekedési bcs.

A közlekedési bcs-ket elkövetőeket -ha még jól tudom- Baracskára (Annamajor) zárják be. Legjobb tudomásom szerint ott nincs köcsögölés meg ilyenek.

2019. nov. 22. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!