Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Tudom több ilyen kérdés is van, de azért érdekelne a véleményetek. Van egy osztálytársam aki szerintem meleg. Erre utaló jelek: multkor hozzá ért a hajamhoz, sokszor lemelegez engem de közben van amikor tök normális hozzám, tavaly amikor a tanar elenörizte a füzeteket és neki egy férfi volt a vignettáján és csak ugy azt mondta hogy nem meleg pedig senki nem is mondta neki. meg focizik is, meg hát nem a legférfiasabb2019. nov. 19. 16:50
1/4 October15 

válasza:

Hát így ezek alapján nekrofil is lehet. XD Mondjuk V. Iktor nem örülne ha egym eleg focizna. :D
2/4 anonim 

válasza:

Hát ezekből a "jelekből" nincs ember aki megmondja. Van olyan aki "lányos" külsejű, de full heteró, más meg maszkulin macsó és mégis meleg. Ha te magad nem vagy meleg, akkor nem fogod tudni megmondani csak tippelgetsz. Ha meleg vagy és tetszik akkor kezdeményezz nála. Ha meg heteró vagy, akkor meg legyen az ő dolga hogy mihez és kihez vonzódik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat :D és igen meleg vagyok xD
2019. nov. 19. 17:23
4/4 anonim 

válasza:

Fogd meg a combját aztán nézd meg mit reagál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!