Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet, hogy ezért kezdtem el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy ezért kezdtem el a férfiak után érdeklődni?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom aki öngyilkos lett. Megtaláltam a naplóját amiben leírta a szenvedéseit a melegsége miatt. Sokáig rágódtam rajta, hogy a szüleinek megmutassam vagy ne. Végül nem tettem, a naplója a mai napig nálam van. Teljesen átéreztem azt amit írt, és felregisztráltam társkeresőre. A szexuális témák nem igazán jöttek be sokan azt írták, se beszélgetés, se semmi. Arra vágyom, hogy szeressük egymást egy aranyos sráccal. Ez érzelmileg lenne fontos nekem, mert elsősorban nem a méretek érdekelnek. Nem is igazán tudom, hogy ez vonzalom férfiakhoz, mert ahogy olvastam, meg az interneten tapasztaltam inkább az testileg van, nem érzelmileg.
2019. nov. 18. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
A kettő, hogy jön össze? Attól, mert elolvasok egy naplót, még nem leszek meleg...
2019. nov. 18. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Kétlem, hogy felnőtt korban már bármi tudná befolyásolni a szexuális orientációt. Legfeljebb ez az esemény nyitotta fel a szemed arra, hogy ki vagy valójában.

Ha a férfi test egyáltalán nem izgat, akkor lehet, hogy csak homoromantikus vagy, de szerintem ez változni fog, ahogy egyre jobban haladsz a szexualitásod megismerésével és megélésével. Úgy értem, ha megtalálod ezt az aranyos srácot...

(Személyes vélemény és a kérdés sem erre vonatkozik, de én megmutatnám a szülőknek a naplót. Ha fogalmuk sincs miért tette ezt a fiuk, szerintem jobb lenne, ha megtudnák.)

2019. nov. 18. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem ettől "változtál" homoszexuálissá, csak felnyitotta a szemed, ahogy előttem is mondták.

Emellett a szexualitásnak és a romantikának rengeteg árnyalata van.

Lehetsz simán homoromantikus aszexuális, ha a szex nem érdekel.

Vagy demiszexuális (addig nem érzel szexuális vonzalmat, amíg nincs valaki iránt egy mély bizalmi köteléked)

2019. nov. 18. 22:41
 4/6 October15 ***** válasza:
77%
Remélem ez így működik.. olvastam Széchenyi naplóit és levelezését. :D
2019. nov. 19. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy emiatt is vagyok rosszul, hogy lassan egy éve tudom. Ír benne más dolgokról is, több minden vezette erre.
2019. nov. 19. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem gondolom, hogy emiatt érdeklődnél a férfiak iránt. Az már "benned volt" előtte is. És igen, lehetséges hogy attól hogy az érzelmi része érdekel jobban még ugyanúgy meleg/biszex legyél, lehet később már a szexuális része is érdekelne ha találnál egy megfelelő fiút akihez vonzódsz. Amúgy sajnálom ami történt! Senkinek sem szabadna emiatt megölnie magát 😕
2019. nov. 26. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!