Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ezért kezdtem el a férfiak után érdeklődni?
Kétlem, hogy felnőtt korban már bármi tudná befolyásolni a szexuális orientációt. Legfeljebb ez az esemény nyitotta fel a szemed arra, hogy ki vagy valójában.
Ha a férfi test egyáltalán nem izgat, akkor lehet, hogy csak homoromantikus vagy, de szerintem ez változni fog, ahogy egyre jobban haladsz a szexualitásod megismerésével és megélésével. Úgy értem, ha megtalálod ezt az aranyos srácot...
(Személyes vélemény és a kérdés sem erre vonatkozik, de én megmutatnám a szülőknek a naplót. Ha fogalmuk sincs miért tette ezt a fiuk, szerintem jobb lenne, ha megtudnák.)
Nem ettől "változtál" homoszexuálissá, csak felnyitotta a szemed, ahogy előttem is mondták.
Emellett a szexualitásnak és a romantikának rengeteg árnyalata van.
Lehetsz simán homoromantikus aszexuális, ha a szex nem érdekel.
Vagy demiszexuális (addig nem érzel szexuális vonzalmat, amíg nincs valaki iránt egy mély bizalmi köteléked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!