Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy valaki, aki korábban heteroszexuális volt, rájön, hogy meleg valójában?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 15:57
1/4 anonim válasza:
Nincs ilyen, általában aki meleg az így születik azzal a hajlammal. Sok olyan van aki kényszerből megnősült és gyereke is van, de valójában mindig is a férfiakat szerette.
2/4 A kérdező kommentje:
De az illető azt mondta, hogy tinédzserkorban abszolút a lányokra izgult, szexelt velük, és 20 éves kora körül kezdett el megfogalmazódni benne, hogy talán meleg.
2019. nov. 15. 16:29
3/4 anonim válasza:
Úgy hogy mindig is meleg volt. Nekem már kamaszkorom körül a fiúk tetszettek, és amikor rájöttem hogy ez nem természetes, bebeszéltem magamnak, hogy a lányok tetszenek. Mivel undorítónak tartottam hogy a fiúk jönnek be úgy voltam vele, hogyha szenvedve élem le az életem akkor sem leszek meleg. Nyilván egy idő után a barátság miatt ami köztem meg a lányok között volt totál heterónak hittem magam. Rengeteg lányt felszedtem és amiatt hogy normális kapcsolatom volt boldog voltam. Egy év után már menekültem tőlük, de még ekkor is heterónak hittem magam.
4/4 anonim válasza:
Van ilyen. Heteroként is változhat az ember ízlése, előfordul, hogy valamilyen típusú ember régen nem tetszett, most meg már igen. Teljesen normális dolog, hogy az emberek változnak. Vannak, akiknek egész életükben szinte ugyanolyan az ízlésük, vagy csak nagyon minimálisan változik, de előfordulhat, hogy látványosan megváltozik, sőt esetleg maga a szexuális irányultságuk is változik. Létezik konkrétan fluid szexuális irányultság is, vagyis hogy időről időre változik, hogy milyen nemhez vonzódsz. De például akik biszexuálisnak vagy pánszexuálisnak kategorizálják magukat, náluk is lehet olyan, hogy az ember egy darabig az egyik nemet tartja vonzónak, aztán x idő után elkezd változni és jobban húzni egy másik nem felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!