Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet közelebb kerülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet közelebb kerülni egy ismert emberhez?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik valaki, és bármit megadnék hogy közel kerülhessek hozzá. Szerintetek milyen lehetőségeim vannak a “menj el koncertjére”-n kívül? Közösségi oldalon elvileg vissza szokott írni, de gondolom csak egy kis rajongónak nézne. Pedig nem igazán vagyok képben a munkásságával, koncertjén sem voltam soha. Mint ember tetszik.

Szerintetek van bármi reális esély?

2019. nov. 14. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"Pedig nem igazán vagyok képben a munkásságával, koncertjén sem voltam soha. Mint ember tetszik...." Hát, akkor mégis mi tetszik benne?!!!
2019. nov. 14. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi a Kasza Tibinél van esélyed, az úgy is egy igénytelen ratyi. :D
2019. nov. 14. 19:40
 3/4 everlight ***** válasza:
82%
Ki az az ember?
2019. nov. 14. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Én is kíváncsi vagyok kiről van szó
2019. nov. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!