Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexualitáson kívül mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexualitáson kívül mi okozhat homoszexuális vágyat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy furcsa kérdés.
2019. nov. 14. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, elég fura kérdés... nem a farok csóválja. Valakinek vannak vágyai a saját nemére irányulóan - ezt hívják homoszexualitásnak és nem attól fog valaki férfiakhoz vonzódni mert valaki lehomózta.
2019. nov. 14. 17:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval magyarán, aki bármennyire is vonzódik a fiúkhoz is, minimum biszexuális, ugye?
2019. nov. 14. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Vagy pánszexuális.
2019. nov. 14. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval magyarán, aki bármennyire is vonzódik a fiúkhoz is, minimum biszexuális, ugye?"

olvasd el ezt:

[link]

Az, hogy mi vagy azt csak te tudod. Ez nem úgy működik, hogy ha megtetszik egy fiú (is) akkor bumm, meleg lettél. Nincs visszaút, ennyi volt. Vannak olyan heterók akik kicsit közelebb állnak a biszexuálishoz. Többnyire heterók de van olyan pasi akiben megfogja őket valami. Lehet, hogy nem lesz belőle semmi és leélik az életüket boldogan a feleségüket de lehet, hogy életük során lesz egy-két homoszexuális élményük is. Nem dől össze a világ. Csak akkor, ha ráparázol mindenre és elfojtod az érzéseid. Mert akkor összehozol magadnak egy jó kis frusztrációt ami megkeseríti az életed.

2019. nov. 15. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Én inkább homoszexuális vagyok szerintem, akiben van egy kis heteroszexuális vonzalom is néha.
2019. nov. 15. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is van. A lényeg az, hogy ne félj saját magadtól, az érzéseidtől. Értsd meg magad, hogy valójában mit és miért érzel.
2019. nov. 15. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anál. Mármint volt nekem is meleges kérdésem itt és volt aki azt mondta, hogy az anál az ami vonzza nem a másik pasi. A végbél nyílás erogén zóna ahogy a prosztata is.
2019. nov. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!