Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lehetek vonzó a homoszexuális férfiak számára? 21/F
Figyelt kérdés
Tudom ez elsőnek egy hülye kérdésnek tűnik, mivel a homoszexuális közösség elég "sokszínű" és biztosan sétáltam már el meleg mellett úgy, hogy közömbös voltam számára vagy egyenesen visszataszító.
Én egy teljesen heteroszexuális férfi vagyok aki kizárólag a cisznemű nőkhöz vonzódik.
Tapasztaltam életem során rengetegszer, hogy az alacsony testmagasságom ellenére a nőknél sincsen gondom, de életem során sosem sikerült elkerülni azokat a helyzeteket amikor egy homoszexuális férfi egyértelműen közeledett felém és már többször is történt olyan, hogy egy meleg szerelmet vallott nekem.
2019. nov. 11. 17:43
1/4 anonim válasza:
Én láttam ilyen helyzetet testközelből. Ne vedd magadra a sztorit, és nem is általánosítok: két munkatársam között történt, egy meleg férfias férfi, és egy hetero pasi között. A hetero pasi hosszú hajú volt, és rá is játszott kicsit mindenre. Ha nem tőle hallom hogy hetero, én is azt hittem volna hogy meleg. Elég lányos, lágy vonásai voltak.
2/4 A kérdező kommentje:
Én rövid hajú vagyok és eléggé átváltok szűkszavúvá és lerázóvá amikor egy férfi egyértelműen közeledni akar felém
2019. nov. 11. 17:57
4/4 anonim válasza:
Említetted a magasságod, lehet, hogy aranyosnak találják, hogy alacsony vagy.
Ne parázz ezen, azt jelenti, hogy jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!