Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi miatt lehetek vonzó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt lehetek vonzó a homoszexuális férfiak számára? 21/F

Figyelt kérdés

Tudom ez elsőnek egy hülye kérdésnek tűnik, mivel a homoszexuális közösség elég "sokszínű" és biztosan sétáltam már el meleg mellett úgy, hogy közömbös voltam számára vagy egyenesen visszataszító.

Én egy teljesen heteroszexuális férfi vagyok aki kizárólag a cisznemű nőkhöz vonzódik.

Tapasztaltam életem során rengetegszer, hogy az alacsony testmagasságom ellenére a nőknél sincsen gondom, de életem során sosem sikerült elkerülni azokat a helyzeteket amikor egy homoszexuális férfi egyértelműen közeledett felém és már többször is történt olyan, hogy egy meleg szerelmet vallott nekem.

2019. nov. 11. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Én láttam ilyen helyzetet testközelből. Ne vedd magadra a sztorit, és nem is általánosítok: két munkatársam között történt, egy meleg férfias férfi, és egy hetero pasi között. A hetero pasi hosszú hajú volt, és rá is játszott kicsit mindenre. Ha nem tőle hallom hogy hetero, én is azt hittem volna hogy meleg. Elég lányos, lágy vonásai voltak.
2019. nov. 11. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Én rövid hajú vagyok és eléggé átváltok szűkszavúvá és lerázóvá amikor egy férfi egyértelműen közeledni akar felém
2019. nov. 11. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jóképü, fiús fiú vagy. Ennyi.
2019. nov. 11. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Említetted a magasságod, lehet, hogy aranyosnak találják, hogy alacsony vagy.

Ne parázz ezen, azt jelenti, hogy jól nézel ki.

2019. nov. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!