Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerben megmernél dugni egy HIV fertőzöttet aki nem szed gyógyszert?
Miért nem szed gyógyszert?
Ha szándékosan akkor nem normális, ha nincs rá pénze, akkor nem dugni kell vele, hanem valahogy segíteni rajta.
Nem.
Nagyon képben vagyok, és tudom, hogy aktívként, ha nincs seb, horzsolás, vagy bármilyen hámsérülés a nemi szervemen nem tudok megfertőződni HIV vírussal.
Viszont nálam szakadt már el a gumi, és voltam már szűrésen is úgy, hogy előtte tulajdonképpen sz*rrá stresszeltem magam, pedig óvszert használok, és csak kétszer szakadt el, illetve másfél éves kapcsolatomban nem volt óvszerhasználat.
Ha tudnám, hogy valaki fertőzött, ráadásul még gyógyszert sem szed akármennyire is nézhet ki jól, továbbá hiába használnék óvszert szerintem én az aktus után úgy érezném, hogy biztos elkaptam.
"300 Ft a gyógyszer. Támogatja a tb"
100.000 ft a gyógyszer és NEM támogatja a TB.
Támogatja a TB?
Szerintem sem támogatja, de ha igen is, szerintem még kiváltani meg receptet kérni is ciki nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!