Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Óvszerben megmernél dugni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerben megmernél dugni egy HIV fertőzöttet aki nem szed gyógyszert?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem szed gyógyszert?

Ha szándékosan akkor nem normális, ha nincs rá pénze, akkor nem dugni kell vele, hanem valahogy segíteni rajta.

2019. nov. 10. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Olyat se, aki szed.
2019. nov. 10. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
A fertőzöttek 90%-a nem is tudja, hogy az.
2019. nov. 10. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
300 Ft a gyógyszer. Támogatja a tb
2019. nov. 11. 00:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért eléggé felelőtlen dolog lenne. Tényleg érdemes egy pár mikron vastag gumira bízni az életed?
2019. nov. 11. 02:38
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha egyszeri alkalom lenne akkor 100százalékosan nem, de ha szeretnék egymást és szedi a gyógyszereket akkor igen ( ha szeretem és nem szedi a gyógyszert akkor rá beszélném, mert addig nem lesz semmi míg el nem kezdi szedni, nem csak az ő élete b*sz*dna el ezzel hanem az enyém is mert, meg fertőz és még szeretem is őt, ha valami baja esne akkor is romokba heverne az életem)
2019. nov. 11. 12:46
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

Nagyon képben vagyok, és tudom, hogy aktívként, ha nincs seb, horzsolás, vagy bármilyen hámsérülés a nemi szervemen nem tudok megfertőződni HIV vírussal.

Viszont nálam szakadt már el a gumi, és voltam már szűrésen is úgy, hogy előtte tulajdonképpen sz*rrá stresszeltem magam, pedig óvszert használok, és csak kétszer szakadt el, illetve másfél éves kapcsolatomban nem volt óvszerhasználat.

Ha tudnám, hogy valaki fertőzött, ráadásul még gyógyszert sem szed akármennyire is nézhet ki jól, továbbá hiába használnék óvszert szerintem én az aktus után úgy érezném, hogy biztos elkaptam.

2019. nov. 11. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

"300 Ft a gyógyszer. Támogatja a tb"

100.000 ft a gyógyszer és NEM támogatja a TB.

2019. nov. 11. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal támogatja szerintem is.
2019. nov. 12. 10:01
 10/13 A kérdező kommentje:

Támogatja a TB?

Szerintem sem támogatja, de ha igen is, szerintem még kiváltani meg receptet kérni is ciki nekik...

2019. nov. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!