Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire ügyeljek, hogy ne bukjak le?
Figyelt kérdés
Nagyon biszex vagyok, és heteró kapcsolatban élek. Arra jutottam, hogy társkereső nem biztonságos, így inkább valami meleg helyre mennék. A gondom ezzel az, hogy van a faluban egy meleg aki felköltözött pestre, és jár ilyen helyekre biztos. Nem akarok vele összefutni, mert ezt rólam senki nem tudja, és szeretném ha így maradna. Hova menjek, hogy ne lepleződjek le?2019. nov. 9. 16:17
1/5 anonim válasza:
Igaz hogy a társkereső nem túl biztonságos, de ott is lehet normális pasival találkozni. Légy körültekintő. Ne menj bele rögtön egy kapcsolatba.
2/5 anonim válasza:
Az, hogy biszex vagy, nem mentség arra, hogy megcsalj valakit.
Szerintem kicsi esély van rá, hogy összefuss vele. Meg amúgy se tudod elkerülni, ha nem tudod hova jár.
3/5 anonim válasza:
Azt szokták mondani kockázat nélkül nincs üzlet, ez is ilyen. Társkeresőt nem akarsz, szórakozóhelyet nem akarsz... na akkor nagyjából zártad is a lehetőségek körét. Marad az, hogy megpróbálsz ráérezni a napi kapcsolatok szintjén ki az aki meleg, de ugyebár az is elárulhatja bárkinek. Kénytelen leszel valamilyen szintű kockázatot bevállalni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem enyhén vagyok biszex, mindig visszafogtam magam, most már nem tudom. Még így is parázok, hogy ez a fiú le ne buktasson, ha elmegyek valahova.
2019. nov. 9. 16:52
5/5 anonim válasza:
A társkeresőt is lehet biztonságosan csinálni. Nem tudom, hogy az ország melyik részén laksz, de egy közeli nagyvárosba elmész (Győr, Szeged, Miskolc, Pécs, Kecskemét, Debrecen...), kiveszel egy szobát és kész.
Nyilván Bp messze a legnagyobb magyar város, de azért az ország nem csak falvakból meg Budapestből áll. Vannak 50-100-200 ezres városaink is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!