Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akartam próbálni kíváncsiságból egy két dologt fiúval. Hogy tudok ebből még tisztán és megalázottság nélkül kiszállni?
Tudom, olvasva néhány kérdést itt, ez soakaknak egyszerűen hihetetlen, de én KÍVÁNCSI voltam vajon milyen lehet egy másik fiúval. Viszont mivel a maszkulinitás taszít, így kerestem egy feminimebb vonású fiút. Találtam is egy 19 évest, aki lányos arcú, vagy ő inkább kisfiúsnak mondja magát. Nem is egy erős, izmos alkat. 60 kiló, annyi mint a barátnőm.
De tovább. Fiatalabb nálam 7 évvel én pedig valahogy nagyon összebarátkoztam vele. A végén meg is gondoltam magam, mivel annyira jól eldumálgattunk, meg teljesen szimpatikus volt vele lenni, hogy maximum egy csókig mentem el, de azt többször csináltuk. Nem akartam a perverzkedéssel elrontani, mert megszerettem. Van egy menyasszonyom, ezt ő tudta és elfogadta. Elkövettem egy hatalmas hibát, mert bemutattam neki, mint egyik srácot, akire azt mondtam, hogy korrepetálok matematikából (nem bukott meg, csak 5 éves volt a középiskola amit elvégzett), mert hát ő is bemutatott a barátainak ( reál tárgyak mindig jól mentek, mások kevésbé, ezen a területen van diplomám is).
Szoktam ilyet csinálni, ezért nem is volt annyira furcsa, mondjuk ő kicsit idősebb mint a korosztály akit családi és ismerettségi körön belül elvállalok, de a lényeg, hogy valóban tanítok néha. Na de tovább, mert ebből megint egy A4-es lap lesz.... fél éve folyik ez és most bejelentette, hogy szeret és velem akar lenni, szeret engem és a többi baromság.... én is szeretem, mint nagyon jó barátot és kicsit afféle szülői érzéseim is vannak felé ( nyugi, a saját gyerekemet ha lesz nem fogom lesmárolni :D) . Viszont én rávettem magam, hogy véglegesítsem a dolgokat a párommal, mivel terhes lett időközben és össze fogunk jövőre házasodni. Én nagyon sokat rágtam maagam a dolgokon, de ebből maximum pár éves "homár románc" lehetne, de semmi több és az életemnek lőttek utána. Viszont csak úgy kidobni sem tudom, mert a feleségem ismeri, félek elmondja neki, félek másnak elmondja és a végén én leszek a B..i a családban, baráti körömben etc. Mit tegyek? Nagyon ideges vagyok, lassan egy hete, mióta ezt felhozta.
Kérek mindenkit, ne akarjon meggyőzni a szexuális orientációm másságáról, kíváncsi vagyok, de ezen felűl teljesen heteroszexuális és ebben teljesen szilárd a meggyőződésem. Vele is csak egy kis baromkodás volt a terv, csak egyszerűen megfogott a személyisége, mert olyan a lelke is mint az arca... aranyos meg minden. Emiatt őt sem akarom megbántani.
de, a csok is megcsalas!
amugy eleg regeny szaga van a dolognak, de tettszik, jol fogalmazol
folytasd, hozom a popcornt ;)
Ezert nem szabad masok erzelmeivel jatszani
Remelem lebuksz es kibaaz a csajod az életbol is
Mivel a storyd úgy indul, hogy "de én KÍVÁNCSI voltam vajon milyen lehet egy másik fiúval" így a hetero dolog sajnos nem áll.
Aki hetero az nem kíváncsi erre, nem csókol meg fiút, mert nincs efféle vonzalma, nem kerül a közelébe egy srácnak és ilyen szituba sem, főleg nem úgy, hogy maga kezdeményezi.
De a biszex állapotnak is vannak lépcsőfokai (Kinsey skála) és akik ilyen épphogy érintettek, általában szeretnek a "kíváncsi heteróval" takarozni. De ez ettől még egyfajta biszexualitás.
A probléma pedig kellemetlen, mert az egészet inkább kicsit a lelki vagy érzelmi oldalon élted meg a sráccal, (csók, apáskodás) és így ő most vonzódik ami erősebb és bajosabb mintha sima szexuális vágy lenne csak. Nem lesz könnyű kezelni.
Probálj meg heteróként élni tovább.Ha ezzel szakítasz
majd jön másik.Ha mégis ráveszed magad,hogy egy fiúval
legyél.Ne a környezetből legyen.Az bisztos ez a vonzodás
elöbbutobb szexhez vezet.Nincs a világon olyan
akarat erő ami ezt meg gátolja,ha mégis az egész
életed nyomuruságos,és boldog talan lessz.Az vagy
aki vagy.Fogadd el,vagy kinlodj,de ezzel a sráccal
gyorsan fejezdbe.Le buksz és most lesz gyereked.
Erre gondolj a sok eszeddel. A diploma mellé nem adtak út mutatot,hogyan éld az életed.Kár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!