Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy csak úgy kíváncsiságból kipróbáltátok volna, hogy milyen a sz*pás?
Figyelt kérdés
Persze én hetero vagyok, de gondolkodtam már rajta. Kíváncsiságból kipróbálnám, hisz a csajoktól elvárjuk a sz*pást, érdekel milyen lehet valójában.2019. szept. 18. 20:53
1/9 anonim válasza:
Tehát nem vagy hetero. És nem, nem gondolkodtam még ilyenen, mert valóban hetero vagyok.
2/9 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban a kölcsönös orál létező jelenség, nem elvàrt.
3/9 anonim válasza:
Rossz kategóriában van a kérdés.
Már megint.
4/9 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is leírta, hetero nem vágyik ilyenre mert nem érdekli más férfi micsodája. Akit meg érdekel az nem hetero max. biszex.
5/9 anonim válasza:
Attól hogy valaki hetero még nem kell undorodnia a f7sztól. Nem azt mondta hogy végigszopná a fiúöltözőt, csak hogy vajon milyen lehet egy csajnak a szopás ha már úgyis elvárjátok tőlünk. Engem is érdekel milyen egy nyalás a pasi szemszögéből, ettől nem leszek leszbikus csak kíváncsi arra mit él át a párom. Ha meg is tenném akkor lennék az, egyelőre ez csak "együttérzés".
7/9 anonim válasza:
Én mondjuk szívesen kipróbálnám, csak nincs kivel :D
9/9 anonim válasza:
Nem vagy heteró! Esetleg bi.A heteró pasik szinte undorodnak ezektől a gondolatoktól is.
Most csak gondolat,aztán tett,de ez nem gond.
Előbb utobb úgyis meg teszed.
Tedd meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!