Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális férfiaknak nincsenek férfias szokásaik?
Ha én belegondolok, nekem meglehetősen (sőt, szinte alig) kevés férfias szokásom van. Viszont azt nem igazán hiszem, hogy ez azért lenne, mert 'huh, én meleg vagyok, csak ilyen lehetek'. Egyszerűen ilyen a személyiségem, így épült ki az érdeklődési köröm.
Abból, amit a kérdésben felsoroltál, egyiket sem szeretem, bár számítástechnikával szívesen foglalkozom, de nem a kütyük szintjén.
Alkoholt nem iszom, maximum alkoholmentes sör, az autókhoz teljesen hülye vagyok, a focit rühellem.
Viszont nagyon szeretem a műkorcsolyát, bár én nem tudok korcsolyázni. A síugrást is szívesen megnézem.
Ha a szükség megkívánja, elvégzem a férfi munkát, bár nem szívesen, inkább főzök vagy takarítok.
Nagyon szeretem a természetet, a művészeteket, a kifinomult dolgokat.
Szeretem a romantikus-erotikus regényeket, a drámákat.
Szóval a lényeg, hogy inkább van nőiesebb személyiségem, mint férfias, de ahogyan mondtam, én ezt nem magamra erőltettem, mert meleg vagyok, hanem egyszerűen ezeket a dolgokat kedvelem és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!