Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a páromnak?
Figyelt kérdés
Elsőként azt mondta hogy fogyjak le de szerintem nem is vagyok annyira kövér. Aztán ma meg azt mond hogy leszoktat majd a bújásról, meg arról hogy gyűrkészem őt mert ez elvileg nem férfias. De csak azért csinálom mert nagyon szeretem.2019. nov. 3. 12:35
1/2 anonim válasza:
Az a baja, hogy egy nettó idióta, nem szeret már "csak úgy" van veled, dobd ki a pléhbe.
2/2 anonim válasza:
Mi a baja? Kb csak annyi, hogy nem szeret csak valakit dugni akar és te vagy kéznél. Ha nem így lenne akkor nem kritizálna és nem próbálna megváltoztatni.
Szereted annyira, hogy mindent feladj magadból? Ha a válasz igen akkor hajrá. Ha nem akkor meg keress mást.
Nem csak ő van a világon. Könnyen találhatsz olyat aki értékeli a szereteted és viszonozni is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!