Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet-e baja a páromnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e baja a páromnak?

Figyelt kérdés

Múltkor másodjára szeretkeztünk a barátnőmmel és én tövig betettem neki a nemi szervemet és utána ez neki egy ideig fájt de annyira, hogy abba is kellett hagyjuk. Lehet ettől bármilyen baja a páromnak?

19/F

2018. jan. 2. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Bökted a méhszájat.

Méhszájseb amit dokinak kell kezelni .

A sorozatos méhszájsebb meg elrákosodhat éa kaput.. volt csajod nincs csajod

Az egyik ismerősöm így járt már 5 éve a föld alatt van.

23N

2018. jan. 2. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Máskor volt hogy ugyan így betoltad tövig?

Am lehet hogy a méhszájához hozzá ért mert az nagyon fáj a lányoknak.

De baja nem lesz ettől, nyugi!

2018. jan. 2. 10:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Máskor még nem toltam tövig. Az első válaszolót nem tudom komolyan venni. Utána elmúltak a fájdalmai egy órán belül kb. Egyre enyhültek neki.
2018. jan. 2. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Pedig nyugodtan vedd csak komolyan az első választ. Ugyanis sajnos van ilyen.
2018. jan. 2. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom komolyan venni, mert nem szoktak ilyen fájdalmai lenni magától, mikor ujjazom, akkor sem. Csak most volt, mikor tövig betettem, és lehet egy picit durva volt.
2018. jan. 2. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Akkor a szövegértelmezéseddel vannak bajok. Olvasd el újra, mit írt a válaszoló!
2018. jan. 2. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Segítek. Lehet ez abaja. Okozhatsz az ilyennel méhszájsebet. Az rohadtul nem könnyen gyógyúl. Magátok sokszor nem is. Na, ez tud elrákosodni sajnos.
2018. jan. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!