Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az akit izgat a gatyázás?
Figyelt kérdés
Ki az aki gatyázni szeret ?
Ki az aki szereti ha gatyázzák?
Alsógatya fétish
2019. nov. 2. 16:16
1/9 A kérdező kommentje:
18f
2019. nov. 2. 16:19
2/9 anonim válasza:
Hogy kell elképzelni a gatyázást?
3/9 A kérdező kommentje:
Amikor az alsógatyádat megrángatják
2019. nov. 2. 16:49
5/9 anonim válasza:
Vol már ilyen.Sokáig pofozgatták,locsolgatták az illetöt,hogy térjen magához
6/9 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit más dologtol lehet. Nem valószinü hogy a gatyázástól.
2019. nov. 3. 10:30
7/9 anonim válasza:
Egy kézilabda mérkőzés megnézése után még hosszasan telefonáltam egy haverommal. Szinte kiürült az épület. Aztán elmentem pesálni. Pont a kezemet mostam, amikor az egyik kézis bejött szétnézni, és éppen olyan arckifejezése volt, mint mikor valaki megtalálja azt, akit keres. Odajött, maga felé fordított, és elkezdett csókolni. Baromi jól nézett ki, egy fél perc alatt kihevertem a meglepetést, utána nem sokára már kőkemény voltam. Kézzel elkezdett fogdosni. Mindenütt. A gatyám dudorába is belemarkolva vigyorogva kérdezte, hogy élvezem-e. De szóhoz jutni nem hagyott, csak csókolt. És masszírozta a farkamat a farmeren keresztül. Nem sokára eldurrantam.
Ez gatyázás?
9/9 anonim válasza:
Mind a kettő izgató a számomra, csinálni és kapni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!