A gatyázás tényleg nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva meg akarnak gatyázni a suliban. A barátnőim azt mondják, hogy felhuzzák a tangám és felakaszatnak vele, majd az bevág a fenekembe és nagyon fáj. Tényleg olyan rossz, főleg ha még fenekelnek is hozzá? 14/L2015. dec. 29. 18:56
1/9 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy ezt tényleg megcsinálná bárki is, ez inkább ilyen urban legend, hogy az embereket gatyázzák :D
Megoldás: Aznap ne vegyél fel bugyit :D
3/9 anonim válasza:
Te valami elmeháborodottak gyülekezetében tanulsz?
4/9 anonim válasza:
Szerinted a bugyid elbírja a testsúlyodat? Amúgy a barátnőid hülyék mint a s egg, Te pedig szedd össze magadat mert ekkora baromságot nem is értem, hogy lehet bevenni.
6/9 anonim válasza:
NEm, az alsógatyádat megfogják és felhúzzák
7/9 anonim válasza:
Akkor még nem, de pár hét múlva meggatyáztak. Nagyon vágta a segglyukam :D Ha nem ilyen hirtelen rántották volna fel a tangám akkor lehet nem fájt volna annyira a fenekem... De ki tudja
8/9 anonim válasza:
7-es nem is te írtad ki a kérdést🤣
9/9 anonim válasza:
Mert ez egy másik accountom, ez egy 6 éves kérdésem basszus, már a fiók nevét sem tudom, nemhogy a jelszót. Csak láttam, hogy valakit érdekelt a sztori vége, ezért megosztottam a nagyvilággal 😅.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!