Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy passzívnak élmény elsőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy passzívnak élmény elsőnek lenni egy aktívnál?

Figyelt kérdés
Tehát titeket zavarna ha a partneretek fiúk terén kezdő lenne teljesen? Izgatna tudni vagy nincs semmi extra benne?

2019. okt. 31. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Engem izgatna :).
2019. okt. 31. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Három fiatal srác is volt, akinek első voltam. Nemhogy gond nem volt, hanem nagyon élvezték...

Igaz, nem rájuk rontottam, hanem érzéssel, nem kapkodva és megfelelő helyen és időben történt minden.

2019. okt. 31. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat ha en vagyok neki az első
2019. okt. 31. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Nekem sok passzív volt már első. Az óriási élmény. A tudat. Azóta is a nagyja állandó szexhaver vagy barát maradt.
2019. okt. 31. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Vicces mert én pl még sráccal sose voltam csak csajjal. De én nem tervezem elmondani a srácnak, hogy első lesz, mert szerintem aktívként kínos... Ha van akinek ez mégis öröm és 25 év alatti az bátran írjon :)
2019. okt. 31. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"Mostanában arról álmodozom hogy valaki egy kis ribivé neveljen!"

Azon már túl vagy cica...

2019. okt. 31. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!