Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szexben mit kellene élveznie...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DominikX kérdése:

A szexben mit kellene élveznie a passzivnak?

Figyelt kérdés

Hali,

Vagy 5x szexeltem életemben. Passzív voltam mind az 5 alkalommal, de igazából meg mindig nem tudtam kitalálni, hogy hogyan kellene jól éreznem magam kozben? Aktív nem szeretnék lenni, de jelenleg a passzív szerep nem ad semmi +-t. Az aktív ugye elmegy, en pedig csak a szextol elmenni nem tudok( vagy csak nem tudom, hogy hogy kell)

Esetleg tudtok pár tippet mondani, amivel élvezetessé lehet tenni?

2019. szept. 10. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
verd magadnak kozben.
2019. szept. 10. 17:48
 2/9 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Ja verd magadnak, vagy veresd az aktivval. Nagyon jó úgy elélvezni hogy farok van az ember popójában
2019. szept. 10. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Rá hangolódás, a prosztatát kellene a partnernek megcélozni, cirógatás stb. Téged felizgat egyáltalán ez a dolog, meg a behatolás közben legtöbb partnerem háta is libabőrös lesz...... szóval érted.
2019. szept. 10. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nem éppen erre való vagy, ha nem gerjedsz annyira a passzív szerepre, arra, hogy megdugjon valaki, ha már nem áll fel ettől a farkad és nem csöppensz mindjárt el, akkor lehet ez neked nem való
2019. szept. 12. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Mi ez a kérdés?
2019. szept. 12. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha végzett,kérd meg, hogy szopjon le
2019. szept. 15. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag a végbél és a prosztata izgatását élvezed ugye. Lelkileg meg azt, hogy az anális szex révén tudtok igazán együtt lenni a pároddal, így tudod a legközelebb engedni őt magadhoz. A lelki része egyébként szerintem legalább olyan fontos, mivel amikor a dugás végén a párom elmegy, és belém engedi, azt látni, hallani, érezni nekem például majdnem ugyanolyan kielégítő, mint amikor én magam élvezek el.
2019. szept. 22. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Lehet meg kellene próbálnod mást. Aktiv szerep, vagy travi, nő..
2020. jan. 5. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg hülyeség, hogy élvezni kéne.

én se adom. ha egyszeri találkáról van szó, én általában ha elkezdenek a seggem körül matatni, akkor benyögöm, hogy jaj nem biztos hogy tiszta vagyok. kb. ennyi elég szokott lenni, vagy megmondom, hogy most nincsen kedvem hozzá. annyi, hogy én azt szoktam mondani, hogy uni vagyok, de próbálok nem olyan képet teremteni magamról, aki imádja ha szétqrják, vagy fordítva, szóval próbálom nem megvezetni a másikat, de sokszor amúgy kerek perec megmondom, hogy engem egyik pozíció se érdekel.

kapcsolatban pedig szerintem normálisan meglehet beszélni.

szóval lehet, hogy szimplán neked se jön be az anál. nem nagy dolog. lehet mást is csinálni, de saját tapasztalatom szerint jobb olyanokkal ismerkedni, akik nem full passzívak vagy aktívak, mert ők kevésbé megértőek ilyen szemszögből.

2020. jan. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!