Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki kicsinek tarja a farkát? (Meleg)
Figyelt kérdés
Mekkora? A/p vagy? Volt aki megjegyezte hogy pici? Vékony vagy?2019. okt. 29. 01:48
1/12 anonim válasza:
Átlagos testalkatú vagyok, és teljesen meg vagyok elégedve a farkam méretével.
3/12 anonim válasza:
Én annak érzem. Vékony vagyok és 14cm körüli. Megjegyzés csak az volt, hogy nagyon kemény. 21f
4/12 anonim válasza:
minden ferfi szeretne nagyobbat,barmekkora is van neki..
6/12 anonim válasza:
nemtudom, az én méretek szerintem ugy átlagos. 16cm és szerintem én uni vagyok, meg nem próbáltam.
7/12 anonim válasza:
Nekem csak 17 cm, lehetne egy kicsit nagyobb
17uni
8/12 anonim válasza:
Csak 16cm :( Lehetne nagyobb. Aktív vagyok. Vékony vagyok, sőt nagyon vékony.
9/12 anonim válasza:
Nekem 10/3. Macis vagyok. nem mondta még senki akivel voltam hogy kicsi, tettszett mindenkinek.
10/12 anonim válasza:
Aktív vagyok, kb 15/4 a farkam és eddig mindenki elégedett volt velem.
Sőt egy haverom még sokallta is, azt mondta, nagyon feszíti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!